mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 burtonesk said: saç değil de videoda tavırlar biraz efemine olmuş. daha sert bi video varsa paylaşırsan sdf. Dİ Mİ ! TAVIR KOY CIKAR ALETİ VUR MASAYA alet: video kamera
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 burtonesk said: saç değil de videoda tavırlar biraz efemine olmuş. daha sert bi video varsa paylaşırsan sdf. oyle yapmak zorundayim ki kudursun ben de kanadaya gidip patlatiim olay bu
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 burtonesk said: saç değil de videoda tavırlar biraz efemine olmuş. daha sert bi video varsa paylaşırsan sdf. niaaaaan <3
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mew Mew Squad said: burtonesk said: saç değil de videoda tavırlar biraz efemine olmuş. daha sert bi video varsa paylaşırsan sdf. oyle yapmak zorundayim ki kudursun ben de kanadaya gidip patlatiim olay bu patlatiim derken ?
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 evet madem türksün göster ürksün bence de mulgear arkadaşım katılıyorum+1
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 karpuzseven said: Mew Mew Squad said: burtonesk said: saç değil de videoda tavırlar biraz efemine olmuş. daha sert bi video varsa paylaşırsan sdf. oyle yapmak zorundayim ki kudursun ben de kanadaya gidip patlatiim olay bu patlatiim derken ? XANAX
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mew Mew Squad said: burtonesk said: saç değil de videoda tavırlar biraz efemine olmuş. daha sert bi video varsa paylaşırsan sdf. oyle yapmak zorundayim ki kudursun ben de kanadaya gidip patlatiim olay bu yok ama ciddiyim böyle efemine hareketler yapmışın. hani kyle kızsa da efemine yani gayet. yoksa sen de mi kızsın. çözemedim açıklık getir arkadaş.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ne yapsa beğendiremedi ya, nedir sizden çektiği lolz=)
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi emoturkeyde havalar nasıl? AJAN MISIN OLM SEN?
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mew Mew Squad said: harbi lanmakara sendemı ?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi sen zaten niye kastın onu anlamadım ben. saç kötü olabilir iyi olabilir. alıcısı var mı? var (diye biliyorum ben) sorun yok o zaman
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gönderen: Mew Mew Squad Gönderilen: tremor Tarih: 27/08/2008 01:13 Alıntı: tremor safmısın lan ? bunlar begense bılse begenmedım der.bunları mutlaka hoslandıkları bırı vardır .bosta olanıda sen tahmın et hıc kasma ok.gıt geyık yap daha ıı lol kasma bosuna lol makara lan bu manyak misin burdan prim mi yapcam salak gibi .. geciyoz iste
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 valla ben beğenmiştim ve boştayım ama kalbim kırıldı.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 lskhgkjsdhgjsdkgh burdan prim yapmanın nesi yanlış lan bu arada.
Öne çıkan mesajlar