thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu arada 2 gün arayla kayıt olmuşuz ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden üçgen saç voltranını geride bırakıp reyting den düşürüyorsunuz ki? shutdownx olay hakkında gerekli açıklamayı hala yapmadı. ben onun yorumlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thedevourer said: bu arada 2 gün arayla kayıt olmuşuz ha :D benim 3. acc bu :D 2 kere PATİDEKİ KIZLAR saolsun banlandım alt tarafı kızlar kulubumsu seyde abaza kızlar dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kitana said: neden üçgen saç voltranını geride bırakıp reyting den düşürüyorsunuz ki? shutdownx olay hakkında gerekli açıklamayı hala yapmadı. ben onun yorumlarını bekliyorum. defol git lan mulgear6 said: KÖKLERİNİ KAZIRIZ!! o diil de kime göre neye göre küçük berk ben oldum? :D senin boyun kısa onun uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kime göre neye göre? fsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 shuTdoWnX said: kitana said: neden üçgen saç voltranını geride bırakıp reyting den düşürüyorsunuz ki? shutdownx olay hakkında gerekli açıklamayı hala yapmadı. ben onun yorumlarını bekliyorum. defol git lan aa lütfen :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Todesengel said: ahaha 0ne said: Benden de bi vesikalık gelicek simdi. Ahanda ahahah adam vesikalık koymuş yaa :D Koyarım emrecim,birine söz verdim,sözden dönmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dori lütfen ayrıma dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thedevourer said: Ben hiç vesikalık fotoğrafımı bilgisayara atmamıştım ne işe yararki pcde vesikalık :)o Normalde bende bilgisayara atmam da, oldu bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: thedevourer said: Ben hiç vesikalık fotoğrafımı bilgisayara atmamıştım ne işe yararki pcde vesikalık :)o Normalde bende bilgisayara atmam da, oldu bi kere. bidaha olmasın B)- dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thedevourer said: dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)- bu kızlar hep boyle geçen nilepi dısarı cagırdım gelmedi sonra bi yere gitmiş o gitmeyince ben satıcı dedi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 isin varmismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yarın toplaşalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 basbasa gidiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mulgear6 said: thedevourer said: dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)- bu kızlar hep boyle geçen nilepi dısarı cagırdım gelmedi sonra bi yere gitmiş o gitmeyince ben satıcı dedi bana :( ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory said: isin varmismis. ama gitmicez diyede bişi demedim...senden ses çıkmadı hih mulgear6 said: thedevourer said: dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)- bu kızlar hep boyle geçen nilepi dısarı cagırdım gelmedi sonra bi yere gitmiş o gitmeyince ben satıcı dedi bana :( bu konuda haklısın bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory said: basbasa gidiyoruz biz. Yakışır patilerime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bensiz gidemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Beni çağırmayın zaten insafsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bensiz gidebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sen beni sevmiyosun ki, cagirsam gelmessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Beni de biri çağırsın bi yerlere, çok kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 berk (devaourer( ve ben BASBASA gidiyoruz bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: bensiz gidemezler ben doryle gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar