thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu arada 2 gün arayla kayıt olmuşuz ha :D
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden üçgen saç voltranını geride bırakıp reyting den düşürüyorsunuz ki? shutdownx olay hakkında gerekli açıklamayı hala yapmadı. ben onun yorumlarını bekliyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thedevourer said: bu arada 2 gün arayla kayıt olmuşuz ha :D benim 3. acc bu :D 2 kere PATİDEKİ KIZLAR saolsun banlandım alt tarafı kızlar kulubumsu seyde abaza kızlar dedim :(
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kitana said: neden üçgen saç voltranını geride bırakıp reyting den düşürüyorsunuz ki? shutdownx olay hakkında gerekli açıklamayı hala yapmadı. ben onun yorumlarını bekliyorum. defol git lan mulgear6 said: KÖKLERİNİ KAZIRIZ!! o diil de kime göre neye göre küçük berk ben oldum? :D senin boyun kısa onun uzun
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 shuTdoWnX said: kitana said: neden üçgen saç voltranını geride bırakıp reyting den düşürüyorsunuz ki? shutdownx olay hakkında gerekli açıklamayı hala yapmadı. ben onun yorumlarını bekliyorum. defol git lan aa lütfen :X
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Todesengel said: ahaha 0ne said: Benden de bi vesikalık gelicek simdi. Ahanda ahahah adam vesikalık koymuş yaa :D Koyarım emrecim,birine söz verdim,sözden dönmek olmaz.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 luna parki da ektin berk, bence bana emir verme.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thedevourer said: Ben hiç vesikalık fotoğrafımı bilgisayara atmamıştım ne işe yararki pcde vesikalık :)o Normalde bende bilgisayara atmam da, oldu bi kere.
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: thedevourer said: Ben hiç vesikalık fotoğrafımı bilgisayara atmamıştım ne işe yararki pcde vesikalık :)o Normalde bende bilgisayara atmam da, oldu bi kere. bidaha olmasın B)- dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)-
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thedevourer said: dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)- bu kızlar hep boyle geçen nilepi dısarı cagırdım gelmedi sonra bi yere gitmiş o gitmeyince ben satıcı dedi bana :(
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mulgear6 said: thedevourer said: dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)- bu kızlar hep boyle geçen nilepi dısarı cagırdım gelmedi sonra bi yere gitmiş o gitmeyince ben satıcı dedi bana :( ahaha
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory said: isin varmismis. ama gitmicez diyede bişi demedim...senden ses çıkmadı hih mulgear6 said: thedevourer said: dory said: luna parki da ektin berk, bence bana emir verme. ben ekmedim çıkmayan sizisin alala B)- bu kızlar hep boyle geçen nilepi dısarı cagırdım gelmedi sonra bi yere gitmiş o gitmeyince ben satıcı dedi bana :( bu konuda haklısın bak
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory said: basbasa gidiyoruz biz. Yakışır patilerime :D
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sen beni sevmiyosun ki, cagirsam gelmessin.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Beni de biri çağırsın bi yerlere, çok kıskandım.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 berk (devaourer( ve ben BASBASA gidiyoruz bye.
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: bensiz gidemezler ben doryle gidiyorum
Öne çıkan mesajlar