asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 o da ona çirkin dedi. kapışıyolar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 asinanyavuz said: o da ona çirkin dedi. kapışıyolar bence. 10 sayfa geriye gitte nasıl kapışılyo bi bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hep dory hep dory sıktı yaww:P accık renk katalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 her türlü soytarılık hizmeti verilir.düğünlere sünnetlere 3 topçu,poici yollanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hande yener temasını niye seçtiniz ki =) edit: ilk resmin için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 devil sticks var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 balon said: hande yener temasını niye seçtiniz ki =) edit: ilk resmin için . kim,hangi resim,hade yener kim,ne teması more info pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 -alatariel- said: devil sticks var mı? onu da denedik ama olmadı ya,şimdilik bunlar var elimizde, yakında staff hizmeti de verilicektir işalla başarıyla doğru orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis ilk fotoya rep,pek sevimlisiniz kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Başarı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ilk fotoya ben de rep verdim yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 irin said: cerebralis ilk fotoya rep,pek sevimlisiniz kuzum ayyy canımmm bayan dayanışması işte sevimliymiş pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Başarı derken? becerebilirsek yani.malum biraz erkek işi diye hevesimi kırmaya çalışıyolar ama yemez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu arada jonklör lük zor iştir. Fazla uğraşma şaşı kalırsın. Yolda görürseniz dikkat edin,gözler bi sağa bi sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Llama said: irin said: cerebralis ilk fotoya rep,pek sevimlisiniz kuzum ayyy canımmm bayan dayanışması işte sevimliymiş pehhh daha sevimlilerini sizden bekliyoruz llama bey. replere de teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Bu arada jonklör lük zor iştir. Fazla uğraşma şaşı kalırsın. Yolda görürseniz dikkat edin,gözler bi sağa bi sola. estafurullah ne jonglörlüü,ben kendi çapımda eğleniyorum..ama gözler cidden aynen öyle biri sağa biri sola bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Tartışma olmıycak anlaşılan. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 O ilk resimdeki ayakların öyle duruşunun bi etkisi varmı,yoksa laf olsun diyemi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Tartışma olmıycak anlaşılan. pff yok valla ben dedim benle polemiğe girmeyin ben sanatımla var olmak istiyorum diye:P ya o resmin çekiliş amacı ayaklardaki duruş bozukluğuydu zaten:D kasten verilmiş bi poz diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bellowun forumdaki boşluğunu doldurmak için o ayaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Llama said: irin said: cerebralis ilk fotoya rep,pek sevimlisiniz kuzum ayyy canımmm bayan dayanışması işte sevimliymiş pehhhhaha hiç de deil sevimli erkek goruncede soyluorz efeem.ama sen de haklısın llamacık fotoların dory yuzunden rep alamıyor bi de cerebralis cıktı ortaya şimdi,ugras dur sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu foto burda da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 irin said: Llama said: irin said: cerebralis ilk fotoya rep,pek sevimlisiniz kuzum ayyy canımmm bayan dayanışması işte sevimliymiş pehhhhaha hiç de deil sevimli erkek goruncede soyluorz efeem.ama sen de haklısın llamacık fotoların dory yuzunden rep alamıyor bi de cerebralis cıktı ortaya şimdi,ugras dur sdfgh valla ya ne bahtsız kuzum var benim..beraber fotomuzu da koyduk yine talep görmedi yine görmedi..onun için bu sabote çalışmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dory gelmeden kaçmaya bakın,sonra taşla kovalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar