thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bişeye endesklemiyoruz cnm tartışıyoruz sadece :D
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 valla burdan endekslemiş gibi duruyorsunuz :D ben de alkol alırım ama zırt pırt değil. işi bi tadında bırakmak var. bir de her gün 1-2 şişe vs alkol almak var. amaan neyse ya. siz keyfinize bakın :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Zegna said: ben bılmıyorum ama keyıf alan arkadaslarım var aynen birebir uzaylıyla sevişmiş arkadasım var benim de!
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Neyse konuyu dağıtmıyalım.Yarın gidiyozmu lunaparka?
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: oper said: 0ne said: thedevourer said: yazık olmuş gençliğne:)-D Olan olmuş zaten boşver gitsin. sen bakma bunlara. 40 lara gelince görürüm ben onların karaciğerleri böbrekleri akciğerleri. kime yazık olacak o zaman görecez nıhahahhaa En önemli etken o zaten.Misal dayım feci alkolik,aynı şekilde babamda sigaradan kurtulamadı.Ben şimdi bunları gördükten sonra hem kendime hem cebime zarar vericek bi aktivite de niye bulunayım. İçen yaşıyoda içmeyen yaşamıyomu. ot da bir canlı , yaşıyor
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Valla her gün ayarında alkol almak ömre ömür katar, hayata zevk katar :)
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 zegna üst iki raf daha da eğilmeliydi ama yinede takdir etmedim değil ahah
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Denildiği gibi, herkes hayatın farklı bir alanından tad alır, ben sürekli içen ve içtiği için mutlu olan ve eğlenen değilim, bazı buluşmalarda vs içerim. Partilerin dışında da o kadar içkiyi bir arada satın almadım ya da dolabımda mahzenimde tutmadım. Orta karel içerek eğlenebiliyorum, bir başkası çok içerek eğlenebiliyor bir diğeri ise hiç içmeyerek. Önemli olan sevgi ! :D
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nileppezdel said: Valla her gün ayarında alkol almak ömre ömür katar, hayata zevk katar :) Yalanlara gell.Kendinde inanmıyosun ilk dediğine.Tell me the truth.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: nileppezdel said: Valla her gün ayarında alkol almak ömre ömür katar, hayata zevk katar :) Yalanlara gell.Kendinde inanmıyosun ilk dediğine.Tell me the truth. truth: millerın kokusundan gidiyo :(
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kolonyada hazır yanlız yan tarafta her ihtimale karşı alkol biterse falan acil durumlar için B)-
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thedevourer said: kolonyada hazır yanlız yan tarafta her ihtimale karşı alkol biterse falan acil durumlar için B)- Güzel tespit.
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne şöyle bi yakından resim çeksene, gülümseyerek olsun, dişlerin ve gözlerin ön planda olsun :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: nileppezdel said: Valla her gün ayarında alkol almak ömre ömür katar, hayata zevk katar :) Yalanlara gell.Kendinde inanmıyosun ilk dediğine.Tell me the truth. Yoo gayet inanıyorum :D
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thelegbra said: 0ne şöyle bi yakından resim çeksene, gülümseyerek olsun, dişlerin ve gözlerin ön planda olsun :) 21 yaşındaymış olm uymaz sana (:D
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oper said: valla burdan endekslemiş gibi duruyorsunuz :D ben de alkol alırım ama zırt pırt değil. işi bi tadında bırakmak var. bir de her gün 1-2 şişe vs alkol almak var. amaan neyse ya. siz keyfinize bakın :D ilk defa senle aynı fikirdeyim fdsdf
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Tamam her gece tadında da içilir :D
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thedevourer said: thelegbra said: 0ne şöyle bi yakından resim çeksene, gülümseyerek olsun, dişlerin ve gözlerin ön planda olsun :) 21 yaşındaymış olm uymaz sana (:D Harbi lan noluyoz.Höytt,brüşş.Dağılın yok öyle bişey.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 1 hafta öncesine kadr viski içerdim her gece dfsf olm içersn ama ne bilym ya bi sevgilinle beraber yada arkadaşlarla toplaşırsınız yani tek başına bi tad alınmıyo acıkcası
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Sıkıntımı alıyo, zamanı daha bi geçilir kılıyo :)
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nileppezdel said: Sıkıntımı alıyo, zamanı daha bi geçilir kılıyo :) Valla 25 gün tatile çıktım sıkıntı neymiş gördüm be babs.Çalışırken daha bi zevkli geçiyodu zaman.Ama hergün evde çekilmiyo nan.
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thedevourer said: thelegbra said: 0ne şöyle bi yakından resim çeksene, gülümseyerek olsun, dişlerin ve gözlerin ön planda olsun :) 21 yaşındaymış olm uymaz sana (:D Harbi lan noluyoz.Höytt,brüşş.Dağılın yok öyle bişey. ne yok? bişey var diyen de olmadı, resim istedik yakışıklı arkadaşımızdan. ne kötü niyetlisiniz ha.
Öne çıkan mesajlar