0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thedevourer said: sonra bizim mahzenden bişeyler ısmarlarım size No smoke no drink.Hayat felsefem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 O mahzene ölürüm be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 öle felsefe mi olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 öyle felsefemi olurmuş.birazdaha büyü anlarsın felsefeyi falan sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 He he, valla ayarlanır ise bir şeyler ben atlar gelirim sanırım pek sorun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben direk mahzene gireyim siz yemek falan da yiyip öyle gelin olur mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dik tutmayın o aradakileri yakın bir tarihte tüketmeyecekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ordan kapip gelmedikten sonra napalim evin şatoymus sen lortmuşsun mahzen yapmıssın teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 benmi kapıp gelcem herzaman kapılarım açık sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ÖLEN LORDU BULDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bana nasıl insanlar içirtemedi sigara ve içkiyi.Ha çok güzel bi arkadaş ortamı olur,belki 1 olmadı 2 bardak içerim.Oda yılda bir belki 2 yılda. Zaten leş gibi bi tadı var.Nası içiyonuz onları şişe şişe.Bide iğrenç kokusu varki öfff öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Oha ben 12 yaşımdayken diyodum onu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nileppezdel said: Oha ben 12 yaşımdayken diyodum onu ya :S Ben 21 imdyeim ama çokda güzel uyguluyorum.İrade meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Her içki o kadar iğrenç kokmuyor yahu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: Bana nasıl insanlar içirtemedi sigara ve içkiyi.Ha çok güzel bi arkadaş ortamı olur,belki 1 olmadı 2 bardak içerim.Oda yılda bir belki 2 yılda. Zaten leş gibi bi tadı var.Nası içiyonuz onları şişe şişe.Bide iğrenç kokusu varki öfff öff. kafanmı güzel olm senin nimet len o öle konuşma ayıp :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: nileppezdel said: Oha ben 12 yaşımdayken diyodum onu ya :S Ben 21 imdyeim ama çokda güzel uyguluyorum.İrade meselesi. ahahah helal ahahah sana değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oha anason kokusu mu kötü ohşş çekiyosun içine ciğerlerin canlanıyo bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: nileppezdel said: Oha ben 12 yaşımdayken diyodum onu ya :S Ben 21 imdyeim ama çokda güzel uyguluyorum.İrade meselesi. Yok abi yani küçükken öyle gelirdi büyüdüm tadı da kokusu da süper gelmeye başladı. Genelde öyle olmaz mı? Ben mi garibim o mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nileppezdel said: 0ne said: nileppezdel said: Oha ben 12 yaşımdayken diyodum onu ya :S Ben 21 imdyeim ama çokda güzel uyguluyorum.İrade meselesi. Yok abi yani küçükken öyle gelirdi büyüdüm tadı da kokusu da süper gelmeye başladı. Genelde öyle olmaz mı? Ben mi garibim o mu? :D o garip sende sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hayatımda 2 bardak bira(biri alkolsüz) içtim.Onun dışında sigaraya hiç başlamadım. Ama ciğerler canavar.bacaklarda uzun zaten feci koşucu olurdu benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yazık olmuş gençliğne:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thedevourer said: yazık olmuş gençliğne:)-D Olan olmuş zaten boşver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Alkolsüz bira ne yaa. Ritmix vardı bi ara ne iğrenç bişeydi o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thedevourer said: yazık olmuş gençliğne:)-D Olan olmuş zaten boşver gitsin. sen bakma bunlara. 40 lara gelince görürüm ben onların karaciğerleri böbrekleri akciğerleri. kime yazık olacak o zaman görecez nıhahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar