venom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xo said: hemşirelik belki ? O sınıftan hemşire olmaz,olmamalı. Hemşire dediğin taş gibi olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kingpin said: o nası bi sınıf herkes kız? okulun son günleriydi bide erkek mevcudu azdı o günde gelmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 venom said: Xo said: hemşirelik belki ? O sınıftan hemşire olmaz,olmamalı. Hemşire dediğin taş gibi olmalıdır. sen türkiyede hangi hastanede taş gibi hemşire gördün ben görmedim valla senin dediğin taş hemşireler filmlerde oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ehehehehe oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Özel hastaneler'de doktorlar bile taş gibi olabiliyorlar.. Ama genelde taş olanlar, sekreterler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Film bulayım istersen sekreterli falan PM atarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sayfa sayısı - muhabbet uyumu süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hangisi sensin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 roket adam said: sayfa sayısı - muhabbet uyumu süper lkashdkjlahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 testesteron kokmaya başladı burası konu ne zaman kaysa kilit geliyo albümüde kitletmeyin aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 testesteron kokusu nasıl yav ? yeni mi çıktı bu parfüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 xunn said: Yeni albüm yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yok ya ben ciddiyim, böyle sürekli telefonlarla felan bilgisayarla vesaire uğraşan insanlar var özel yerlerde, onları cidden özel seçiyorlar sanırım. Geçen serçe ile girdik, tunalı'da bir yere, valla bence 10 kişiden 7si ortalama üzeriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 EponymouS said: testesteron kokusu nasıl yav ? yeni mi çıktı bu parfüm ? patiye mal olmuş bi söz montla sıç,plazmam var,kuzenim masadan düştü,testesteron kokmak vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 demek ki neymiş klişeler yıkılamıyomuşş pfff ve kaçarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 anti klişe timini çağıralım o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Deniz ve Mehtap bekliyorlar beni. (kız ismi değil, tatile gidiyorum 10 gün) bir süre cansıkıcı yorumlarda bulunamıyacağım. 10 gün boyunca rahatsızlık veremediğim için kusura bakmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xaenin said: Karag8z said: Söke Didim çıkışı(Bodrumda diyebiliriz) paso CONS reklamyla dolu. Üzülme sen. Sen Bodrum Bitezdeki EVİNİZ reklamlarını gördün mü?kim var bitezli?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bitezin sahiline gitmiştim geçen yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 beklerim biteze uygun fiyatlar müthiş anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Karışık bişeylerle girelim ortama bari. Aha bu Mayıs ayı, okuldaki Levent Yüksel konserinden biraz öncesi: Geçen yaz, İzmir de tatildeyken kardeşimle: Bu da aynı yerde iki sene önceki poz. Saçların değişimini iyi gözlemleyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 -alatariel- said: şükrü sen nası beyaz bi çocukmuşsun öle ya=/.ben seni hep böle kara kıllı bişi sanıodum.oha resmen eli yüzü temiz derler ya öle. killi bolgelerim resimde gozukmemis -_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 uahuashduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oper resim koyma dakikaların geliyor. önceki yazdığımız tespitlerde belirttiğimiz gibi, iyi tart başlığı, ve garbage'daki aktifliği de göz önünde bulundurarak doğru hamleyi yap. güveniyorum ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar