Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Cd- said: Yanında biri BÜRÜTAL olarak bağrıyodu çok kaptırmıştınız sen "air guitar" felan çalmaya başlıycan diye yanaşmadım =) AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH BÜRÜTAL METAAAAAAAAAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Llama said: Domino said: Doveet said: bu da ben efendim! oha! oha oha oha.. paticik böyle günlerde görcekmiydi yarabbimmm dualarım gerçek oluyor of lama ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kucukkende bole bisimisim iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahahah süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kızım herkese süper demesene kimi bulsan süper diosun sen de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Laraken said: ahah doğal formumuz o barkod'da bişicik olmaz : ) ahah tam benlik bi yere benziyor ben de geliyim bari bir ara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 dünden kareler http://img224.imageshack.us/img224/4239/foto0001yb2.jpg http://img165.imageshack.us/img165/780/foto0006pb8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 N-c said: kızım herkese süper demesene kimi bulsan süper diosun sen de ya sen daha süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 merciiii(K) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Quibble said: Kucukkende bole bisimisim iste.. abi kendinden geçmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 euhehu öle olmuş =) 1995-2008 yapıcaktım da yine laf edersiniz.. tüü size. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ya şimdi sorular sorular ekleniyor beynime sormayın diyorum ama tutamıcam şimdi arkandaki kızmı kızsa senmi bişey yapıyon omu sana bişey yapıyor ve orda neler yapıyorsunuz sonra o gözlük ne oldu gözlükte kimlik gizleme amacı içinmi kullanıldı ve o gözlük hala hayattaa ise ben talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Arkamdaki aile arkadaşlarındandır, hatırlamıyorum. Ama female :P O bişi yapıyor gibi sdsdfsdf. Gözlük karizma amaçlı, kimse kusura bakmasın evde gözlük takmışım 7 yaşımda :S Gözlük kayıp bulsam hayatta vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ardeth said: Bilimden sorumlu moderatör olarak yeni gelen kızların albüme fotoğraf koymasını yasaklıyorum. Ülkemize bilim adamı yetiştirmekte zorlanıyoruz. Bir de kızların, ebeyvnleri aniden içeri girerse kendilerini salak gibi hissedecekleri pozlarda fotoğraf çekmesini yasaklıyorum (en azından bunu ciddi amaçlarla yapmalarını). Selam matematik okulundayım ben günde 12 saat falan ders çalışıyorum galiba. bırak bu ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fede said: dünden kareler http://img224.imageshack.us/img224/4239/foto0001yb2.jpg ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!!11!1 FEDE LAZ MI??? geçtigimiz gece bir ayagını kalcasının altına almak suretiyle oturan fede acaba laz mı??? sordugumuz sorulara yanıt vermeyip erzincan tulum peyniri yiyip halay çekti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fede dun tum gece topaklara postlar yollayıp bir de rakı içtin haa,valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bu da ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şaka mı yapıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ammagüzel kız geldi patiye ya, yaş ortalaması biraz düşse harika olacak yeni gelen kızları 91-90 doğumlu pek güzel, hoş karakterli bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hatta erkek üye alımınıda kapatalım kişi başına düşen kız sayısını dengeleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şu sıralar ciddi artışlar var yanlız kız nüfüsünda nası geliyorlar böyle hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Haydi Kızlar Pati ye kampanyası iyi çalışıyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sazan da bayağı arttı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 beklentiler artınca doğru olmasını istiyorlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar