shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: ahaha ne alakası var lan ahahahha yan gözle baktın mı baktın bi kere. bunun 1i de 1000 i de aynı hayıorrrrrrrrrrr kabuıl etmöiyorummmmm bilmiyoddm ben masumum fdfs
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 deniz birinci fotodaki sensen, sana çok ayıp etmişiz demekki, nette sağda solda dolaşıyodu bu foto, biz de dalga geçioduk. birinci fotodaki sen değilsen, kim o kız tanıştır beni sdfsd
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 shuTdoWnX said: sory o zamn ben o yirim dediğimde senn oldugunu anlamadım eğer bu sensen helal:D emo dedin ya sen bana ben de madem ööle bi emo olim dedim
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 utku o benim anacım da fotoyu bi 10 dk fln önce çektim nette dolaşması biraz imkansız yani
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya da konsept aynıydı, palm love falan.
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 he ya işte ben de o dalga geçtiim tiplerde ne var diye düşündüm de o love bilmem ne filn vardı hatırladım yazdım hemen hatta önce düz yazdım aynada ters oldu sildim tersten yazdım :D
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hacı sorma ya. el kızı 10 dakkada emo foto çekip halftone pattern dayıyo, biz hala mayın tarlası.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: utku sen de sıçtın kamilden sonra bana kamil dedi banlansın
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ismini bilmediğim adamlara kamil diyorum genelde.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kamil banlanma sebebiyse yardır protonu ismail, amcan geliyor.
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahahahaha:D ööle on dkkada nası emo olunur tuto ya koycam brazdan
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 lan kamil aklı başında akıllı ağırbaşlı adam felan anlamına geliyor, ama böyle bir şey demek, iltifat yerine hakaret oluyorsa, beni de banlasınlar fdjskhgdksjgh.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: ismini bilmediğim adamlara kamil diyorum genelde. sen kısaca fede sin ama sen bana uzun uzun shutdown demeye devam et dfsd
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 benim photoshop 10 dakkada açılıo. kadere bak lan.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 shuTdoWnX said: fede said: ismini bilmediğim adamlara kamil diyorum genelde. sen kısaca fede sin ama sen bana uzun uzun shutdown demeye devam et dfsd sevişionuz mu lan masa altından? fatih nooluo lan?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 niye hakaret olsun ya. osmanı da böle yaptınız zaten
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 shuTdoWnX said: fede said: ismini bilmediğim adamlara kamil diyorum genelde. sen kısaca fede sin ama sen bana uzun uzun shutdown demeye devam et dfsd AUHAUHAUHAUHHUAUAHUHAUHAUHAUHAUHAUH bunu begendim ama :D
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tanımıyorum arkadaşı ama deminden beri bacaanı sürtüyo
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kıyamam utkuuu life sux o zaman cnm yha
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: tanımıyorum arkadaşı ama deminden beri bacaanı sürtüyo yuh rezil herif yanında karın var bide elini bacagıma koyan benmiyim dfgdsfsd lan fede alev alev yakarım snei ahaha
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 telimi özelden attım ara beni. publicte adımız çıkmasın
Öne çıkan mesajlar