di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Selam, Kablonet kullanan biri -hatta mümkünse birden fazla kişi- şu aşağıdaki adreslerden bir ikisini deneyebilirmi acep, girebiliyor mu ? anime.gen.tr diabloiii.tv hoplayanmanda.com Önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 acmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 diablo yu açmıyo. yurtdışıyla alakalı galiba gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi bu a^'+&/&%^&+%'%& yurtdışının neyiyle alakalı o bu bir anlasam! Telekomu arıyorum bizden değil diyorlar. E kimden o zaman! Her yerden açılan siteler bir tek Türkiye'den açılmıyor. Bu ^%+^&^%%/&^ başka hizmet sağlayıcı mı var ? Herkes bu +%^&%&^' omurgasını kullanmıyor mu ? Hala bizden değil diyor telefondaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 vdsl2 ile alakalı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi şerefsiz evlatları söylesin o zaman onunla alakalıysa! Sinir krizi geçiriyorum resmen. İşim gücüm başımdan aşkın, üstüne bir sürü şey boktan gidiyor, yetmezmiş gibi bir de bu'/&%^W+%/ bilmemneleri açıklama yapmadığı için olan yine bana oluyor. Gecenin bir yarısı Corio'nun bilgi işlem müdürü arıyor, adamın ağzına sıçıyorlar haliyle o da benimkine sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hepsi açılıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi kafayı yiyecem ama. bu kadar da sıçılmaz ya. her ay 90 almayı biliyo şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi 20-30 dk önce düzeldi. pazar günü 14 saatten fazla bu şekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 çözüm olarak ne sunabilirsin ki yurtdışı çıkışları gidiyorsa yurtiçinden yayınlatırsın bi tek aklıma o geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu boku biz yiyoruz deseler, açıklama yapsalar sorun morun kalmayacak. En azından zan altında kalmicam. Kaldı ki yurt içinde durum berbat. Yurt dışına ayda 200 lira ödüyorum ve standartların üstünde hizmet alıyorum. Aynı değerler içinde yurt içine aylık en az 2 milyar para ödemem gerekiyor -ki alabileceğimden şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 diablo ve anime e girdi ancak hoplayanmanda acilmadi ps: dns ayarli bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hepsi açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sen tellcom degilmiydin olm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 şey ben kablo kullanıyorum hatta patideki herkes kablo kullanıyo sonucta bilgisayarın içinde bissürü kablo yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gecenin bu saatinde anca bu kadar cikiyo galiba lol biraz daha zorlasaydin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gece derken? burda hava aydınlanmaya basladı :D neyse topici kirletmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lol burası dün çalışıyordu http://www.divxevi.com/ şimdi kablonet banı var , süper valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lütfen kablocu adslci ayrımı yapmayalım. Hepimiz sıçıyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ne alaka? ilk defa sayfada kablointernet mahkeme kararı var, başka yerlerdeki gibi genel telekom banı görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 diablo ya girmiyo şuan. yurtdışı sorunlu değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hohoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 İstanbul'dakiler giremiyor, Çanakkale'deki adam giriyor. Hail Telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3üde sorunsuz açılıyor. İstanbul/Fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar