Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kişisele yazcaktım da çok gerzekçe bir konu açtığım kanaeatindeyim, dursun burada hani saçı rasta yaparlar ya, sakalı o şekilde örmek istiyorum. neresini uzatmalı, neler yapmalı, bakım falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 selam.. sakalın şu an ne kadar uzunlukta. :) 2 kez sakalı örmeyi - ördürebilmeyi başarmış biri olarak yanıtlayabilirim sorularını sanırım.pm den falan msn atarsan daha ayrıntılı konuşurz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Demek 2 kez sakalını ördürdün ha? Vay anasını! Muhteşem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 90lılar bile sakal ördürmeye başlıyor, devir değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kısa sayılır, 1-2 parmak boğumu max da çenedekiler mi boyundakiler mi uzayacak onu merak ediyorum ne iğrenç bir topic oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 rhasta dedin de dota ya +3 lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 çenedekiler uzarsa daha iyi olur. Boyun uzatmak kötü duruyo biraz :) mümkün olduğunca çeneyi uzat. Derinin nefes almasını sağlaman lazım. ben mentollü şampuanla yıkıyodum :) deriyi azda olsa rahatlatsın die. işe yarıodu. daha uzatman lazım yaklaşık 10cm civarındayken ufakbi örgü yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 +1 kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu arada kingpin e de sorabilirsin, sakal konusunda uzman diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hm ben birkaç hafta sonra uplarım bunu madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sakala rasta aboov. güzel olur ama aslında haa. bende bıyığımın 2 ucunu yaptırcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Pyro said: Bu arada kingpin e de sorabilirsin, sakal konusunda uzman diyorlar. saç konusunda da pyro'ya danışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sık sık adam gıbı yıkayıp kece olmasını engellemen yumuşatman lazım ama yoksa örgü değil dikenli tel olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar