Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Evet artık popstar showtv'ye geçti.. şu sıralar kanald'de hangi program tutulursa zaten hemen show tv'ye geçiyor gibi birşey.. nedeninide öğrendim osman tan'a kanald artık bizimle çalışma seni istemiyoruz gibi birşey demiş o yüzden final gecesindede yokmuş aslında popstar yarışmasının hakları osman tan'a aitmiş bu nedenle şuan show tvde başlıyacak yayına :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 kanall d bilmiyomuymus o haklarin osman tana ait oldugunu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 o kadarını bilmiyorum ama iyi hınç almış doğanlardan :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 o adamin soyadi degil tan. adi osmantan. soyadi baska bisiy. Nededim ben simdi?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 nededin sen şak :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 o adamlar bu yarışın show'a geççeğini çoktandır biliyolardır o zaman hehe.. bu işler genelde böle olur.. biri aa buraya geçiyomuş der.. halbuki herifler bunu ilk başta düşünmüş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 cNBC-e, TV8 ve Moviemax' lerde oynamadıktan sonra ya da Karalama Defterine bu konuda konu açılmadıkça benim için bir mahsuru yok. Hatta beni alakadar bile etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ewt ya bende inanamadım adam konuşma yapcak baktım aşşada Popstarın Sahibi yazdı dedim sunucu deil miydi bu adam :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bu haberin kaynağını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Bowabe, 11 February 2004 04:36 tarihinde demiş ki: o adamlar bu yarışın show'a geççeğini çoktandır biliyolardır o zaman hehe.. bu işler genelde böle olur.. biri aa buraya geçiyomuş der.. halbuki herifler bunu ilk başta düşünmüş olur.. eh biraz öyle sayılır ama değil, kanal ile anlaşma imzalanır bu 1 yıl olur 2 yıl olur, anlaşma bitincede artik kim en iyi teklifi sunarsa o kanalla anlaşılır.Tabii program çok tutarsa, mesela Kadının sesi gibi[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 11 February 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: trikeratops, 11 February 2004 15:32 tarihinde demiş ki: bu haberin kaynağını bilen var mı? Kendisi Televolede söyledi[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kanald show da fb gs gibi oldu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ozaman jüri üyeleri de değişecek. Ercan Saatçi Hürriyetin bi üst görevlisinin damatı diye biliyodum. Armağanda zaten Medyapım genel müdür yardımcısı. Ahmet San'la Zerrin Özer'i de bilemiycem gazetede bugün Gülşen'in popstar jürisi olduğu hakkında küçük bi yazı görmüştüm ne kadar doğru bilemem. Bence ikincinin tadı 1. gibi olmaz ama bakalım bi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Kanal d haberde seyrettim Türkiye Starını Arıyor adı altında geçiyor yapılan seçmeler "Popstar" lafı bile geçmedi. İsim hakları heralde Osmantan a aitmiş. O da haklarla Showa geçti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yaw az once kanald haberlerinde kanald elemelere baslamisti bile. bi karisiklik olcak.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 turkiye starını arıor basşka bi program[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Aynı konseptte ama sadece adını almış osmancım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kanald dekinin adı ise "TÜRKSTAR" mış (: iğrenç hehe[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Nukem_Verite, 11 February 2004 15:35 tarihinde demiş ki: lamer bu showtv :) doğru demişsin...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kanal D dekinin adı TÜRKSTAR olmuş jüri üyeleri aynı ama Showa geçen Türkiye popstar olacak kaldı..Jüri üyesi olarak iki kişi belirlenmiş Garo Mafyan ve Deniz Seki..ama bu ötekine göre biraz daha kültürel düzeyi yüksek bir yarışma olacakmış lol[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eft türkstar olmuş bence yine showa fark atar.. kanal d daha kaliteli yani.. hem türkstar olarak daha geniş kapsamlı olmuş rockstar da olabilir:) euheue[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bencede iyi olmuş ayrıca deniz seki rezildi seyredenler zaten sırf sapıklık vb. nedenlerle bakıyordur :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Zegna, 11 February 2004 01:30 tarihinde demiş ki: osman ertıkır mı ne ole bisi o adamın adı bı cok yarısmayı tr ye getıren o herıfmıs dogudur kanal d de eskiden kirmizi koltuk diye bi program sunuyordu. simdi trt de turkiye yarisiyor diye bisey sunuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ehue turkstar başlıyormuş cidden şimdi kanald haberlerde verdi müjdeyi :-p bence turkstar gene daha iyi olacak birkere jüri üyeleri oldukça renkli isimler ve komiklerde sayılabilir...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Valla oteki taraf yeni bir Armağan bulamazsa işleri zor diyebiliriz[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar