SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bugün ingilizce dil öğrenimi için bu dil kursuna kayıt yaptırdım. 3 kur alıcam. biraz araştırdım çok iyi diyende var kötü diyen de var. varsa aranızda bilgi sahibi, daha önce tecrübesi olanlar bura hakkında bilgi verebilirler mi. iyi mi etmişim kötü mü. ayrıca keşke british side olsaydı englishtime olsaydı gibi şeylere gerek yok sevilmiş dübürün davası olmaz o yüzden konu üzerine yorum alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eskiden onlar ücretsiz kurs veriyordu latin dansları filan gibi, hala veriyorlar mı ingilizce eğitimi alanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 evet var gitar dersi dans gibi ekstralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Benim eski manita akd de ders veriordu. Pek de kalifiye olduğunu söyleyemeyeceğim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Öyle KPDS, TOEFL gibi sınavlara gireceksen işine yaramaz. Genel bir gramer ve pratik bilgisi vermeye yönelik Amerikan Derneği. Ama sıkılmadan gramer öğrenmek ve konuşma becerilerini geliştirmek istiyorsan birebir. Bir de git git bitmez, onu da söyleyeyim. Bundan seneleer önce, lisedeydim sanırım (evt evt) 16 kurdu. 5. kurdan başlamıştım, kalmadan 2,5 sene gittim anca verdiler sertifikayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 guzel yerdir eger baskentte isen Turk Ingiliz dernegini secmeni oneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 saolun bilgiler için. kurs istanbul beşiktaşta. sabancının oralarda. 3 kur var 15 kur deil. her kur 1.5 ay kadar falan sürüyor. hızlandırılmıs olarak gidiyorum. 60 saatlik 6 kislik sınıflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 6 kişilik süpermiş. acaba böyle speaking oriented bi programları var mı? gidip muhabbet edeceğimiz sadece. gramerdir zarttır zurttur istemiyoruz ama lütfen. daha casual bi şekil yapıcak yani, öyle sokağın dilini konuşabileceğimiz bi ortam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 varmış galiba ama tam detaylı konusmadım o konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 SoulCube said: saolun bilgiler için. kurs istanbul beşiktaşta. sabancının oralarda. 3 kur var 15 kur deil. her kur 1.5 ay kadar falan sürüyor. hızlandırılmıs olarak gidiyorum. 60 saatlik 6 kislik sınıflarda. Oha demeden edemedim. Adana'daki 16 kur ve her kur 2,5 ay. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sunu soyleyebilirim.Ozel okulda okuyan dil bolumu mezunlarndanim.Lisesonda malum yds e giricektim.Bu adamlar 2 ay gibi kisa surede cok guzel bi puan aldirttilar.okulun ve dershanenin ingilizcesinden sonra burdaki agirlikli programlarla insan ciddi ciddi ingilizceyi cok kisa surede toparliyor.hocalari cok kalitelidir. Benim oraya gitme sebebim ingilizce ogrenmek falan degildi zira 6 yasindan beri kastiriyolardi okulda.Yanliz orda cok ii bi toefl ve yds icin kurslar aldim.Cok yarari oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar