Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wf totem or agi totem


Stblack

Öne çıkan mesajlar

totem dance olur da enh shamanın olması lazım gruptakinin. healer olursa hem manayı emmesi iyi değil yetse bile, hem de global cd var yani.

asıl wotlk ile nasıl olacak totemlerin rangedeki tum memberlara etki etmesi onu merak ediyorum. wf ve agi stacklenirse yeme de yanında yat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
totemler ilk konulduğunda etkileri 9 sn kalır, yani 9 snde bir grace of air ile sf rotasyonu yaparsan partide her ikisininde etkisi olur.


partide 3 ten fazla wfden yararlanacak adam varsa wf koyman daha mantıklıdır.


ben mi? ben mage'im..çok fazla wowwiki okuyan bir mage.


Hayır sadece wf 9saniye kalır. Oda sadece weapon buff layan bi aura olduu için. Aslında wf yide kaldırdıında aura etkisi anında kalkar ama sadece weapon daki buff ı kalır. Wf gibi aura sı buff layan diğer tek totemde earthbind oda debuff koyar 3saniye kalır. Ama diğer tüm totemler, kaldırıldığı gibi etkisi geçer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu totem twisting olayı bana çok akıl karı gibi gelmiyor. Her 9sn de bir takip etmen zor, ss kullanabilmen için zamanını boşu boşuna gcd ile kaybetme riskin var, fire-earth shockları takip edip onlar için yine gcd takip edeceksin sürekli magma totem yenilemek için vakit harcayacaksın(searingden daha fazla dps yaparsın) falan filan..

Ben restoyum sürekli tank grubunda oluyorum ve wf kullanıyorum extra tps istiyorlar.(yeter artık bende s.priestlı gruplarda olup manama bakmak istemiyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oturanboaa said:
Totem dance diil o totem twisting:D

Str+agi aynı toteme alıncak ama air mi olcak earth mü olcak daha bilinmio ama söledikleri gibi tüm raid e etki etçek, unleashed rage ve bs nin de olcaa gibi. Totem twisting de mümkün olmıcak çünkü wf buff olcak ve poison la kullanılabilcek.



Tranquil Air Totem gg oldu desene...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...