Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi forumun tekinde raidde eger grubunda warrior yoksa shaman wf totem yerine agi totem koyarsa ve main hande insta poison surersen rogueların dpsi daha cok olur die bilen birinden cevap bekliyorum Edit:cok karmasık yazdım umarım anlasılmıstır bi yandan raiddeyimde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hayır olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Amerikayı bir kere keşfetmişler, tekrar keşfetmeyi deneyen olmadığı gibi bunuda denemeye gerek yok. WF totem rogueların dps'sini agiden fazla arttırdığı zaten bilinen birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 wf proclara baglı, belli olmaz diyicem. ama agi+poi ne kadar fark ettiriyor bilemiyorum. su ana kadar grubumda olup da wf istemeyen rogue ile karsılasmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eger melee buff grubundaysan tabiki wf koyucaksın ama eger oyle kıytırık bi gruba koydularsa seni çak mh ne kendi wf ni daha agiyi de yere ooh kebap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 adam rogue yahu nasıl cakacak kendi mh sine wf yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben sana dedim onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben restoyum aga, enhancementı bırakalı cok oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 wf koyup 8 sn agi koyucan her 9 sn de bir yeniliycen gogo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 totemdance mi ne öyle birşey vardı ya. ikisi birden oluyodu da bilen biri açıklasın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 totem dance olur da enh shamanın olması lazım gruptakinin. healer olursa hem manayı emmesi iyi değil yetse bile, hem de global cd var yani. asıl wotlk ile nasıl olacak totemlerin rangedeki tum memberlara etki etmesi onu merak ediyorum. wf ve agi stacklenirse yeme de yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Totem dance diil o totem twisting:D Str+agi aynı toteme alıncak ama air mi olcak earth mü olcak daha bilinmio ama söledikleri gibi tüm raid e etki etçek, unleashed rage ve bs nin de olcaa gibi. Totem twisting de mümkün olmıcak çünkü wf buff olcak ve poison la kullanılabilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 totemlerin bir olması ayrı. ama iki shamandan biri wf digeri grace koyarsa ikisi stacklenir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 toggie said: totemlerin bir olması ayrı. ama iki shamandan biri wf digeri grace koyarsa ikisi stacklenir mi acaba? Tabikide stacklenir. Bi shamandan böle bişi duyduuma çok üzülüorm şu anda gerçekten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 valla raidlerde bi gruba iki shaman vermedikleri için pek ilgilendigim bi konu olmadı. üzülecek bişey yok canım allala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 totemler ilk konulduğunda etkileri 9 sn kalır, yani 9 snde bir grace of air ile sf rotasyonu yaparsan partide her ikisininde etkisi olur. partide 3 ten fazla wfden yararlanacak adam varsa wf koyman daha mantıklıdır. ben mi? ben mage'im..çok fazla wowwiki okuyan bir mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Aket-Atum said: totemler ilk konulduğunda etkileri 9 sn kalır, yani 9 snde bir grace of air ile sf rotasyonu yaparsan partide her ikisininde etkisi olur. partide 3 ten fazla wfden yararlanacak adam varsa wf koyman daha mantıklıdır. ben mi? ben mage'im..çok fazla wowwiki okuyan bir mage. Hayır sadece wf 9saniye kalır. Oda sadece weapon buff layan bi aura olduu için. Aslında wf yide kaldırdıında aura etkisi anında kalkar ama sadece weapon daki buff ı kalır. Wf gibi aura sı buff layan diğer tek totemde earthbind oda debuff koyar 3saniye kalır. Ama diğer tüm totemler, kaldırıldığı gibi etkisi geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 dedim ya ben mage'im diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yanlış wiki okumuşsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu totem twisting olayı bana çok akıl karı gibi gelmiyor. Her 9sn de bir takip etmen zor, ss kullanabilmen için zamanını boşu boşuna gcd ile kaybetme riskin var, fire-earth shockları takip edip onlar için yine gcd takip edeceksin sürekli magma totem yenilemek için vakit harcayacaksın(searingden daha fazla dps yaparsın) falan filan.. Ben restoyum sürekli tank grubunda oluyorum ve wf kullanıyorum extra tps istiyorlar.(yeter artık bende s.priestlı gruplarda olup manama bakmak istemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bunun üzerinde baya uğraşmıştık biz sonunda wf>agi çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 rogue swinglerle dps yapar wf agility yi ezer tartışmasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Oturanboaa said: Totem dance diil o totem twisting:D Str+agi aynı toteme alıncak ama air mi olcak earth mü olcak daha bilinmio ama söledikleri gibi tüm raid e etki etçek, unleashed rage ve bs nin de olcaa gibi. Totem twisting de mümkün olmıcak çünkü wf buff olcak ve poison la kullanılabilcek. Tranquil Air Totem gg oldu desene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 DynamicK said: 9. Üyeler forumu kullanırken hiçbir şekilde konularda peş peşe mesaj atıp düzensizliğe yol açmamalı(yazacak başka mesajınız var ise önceki mesajı güncelleyip oraya ekleme yapmayı tercih ediniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar