Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mikrofonumda arkaplanda garip bir cızırtı var..nedeni ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kasanın topraklaması iyi olsun, aux cd vs. gibi kullanmadığın bağlantıları mute et. kablonda kırık olmadığına emin ol, mikrofonun da çok dandik bişey değilse bunlarda bi sorunun yoksa cızırtı olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ses kartı onboard ise o cızırtı kaçınılmaz sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mikrofon dün sorunsuz, cızırtısız çalışıyordu bugün eve geldim açtım bu cızırtı var ayarlarını kurcalayayım dedimde pek birşey bulamadım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mr_Hand said: aux cd vs. gibi kullanmadığın bağlantıları mute et. olay genelde burada kilitleniyor. mesela anakarttaki o an çalıştırmadığın bir girişi açık bırakınca bazen garip cızırtılar gelebiliyor. ses denetiminden kullanmadığın girişleri sessiz hale getirmeyi dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bilgisayarım dell inspiron 6400 laptop bağlantım wireless bunların bir etkisi olabilir mi? PS: windows ses kayıtı ile wireless ne alaka..sıcaklardan delirdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yaptığım denemeler sonucu sorunun ses kartı ile alakalı olduğu çıktı..ayvayı yedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 white noise'dir kulağını dört açıp dinlemen gerekmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 İlla white noise dir diye bişey yok noise bir sürü yerden gelebilir. Eğer daha bir devamlı statik sesi tonu belli olmayan, mesela teelvizyonlarda karlı ekran oldugundaki gibi bir ses ise thermal/white noise'dur. Kart çok sıcak olabilir, ya da donanım olarak kartın bozulmuş/eskimiş olabilir. Arada bir gelen çıt-çıt sesleri ya da anlık çıkışlarsa kullanmadığın bir girişi açık bırakmış olabilirsin. Ses ayarlarıyla oynarsan sorun düzelebilir. Daha bir bass "humm" sesi geliyosa power supply noise'dur, ya normalde oldugundan bir sekilde daha fazla akım cekiyorsun ve bu sana noise olarak geliyor ya da ses kartında bir sorun vardır anlamına da gelebilir. Power supply noise çok yüksekse genel ses ayarlarını düşürüp de başka bir yerden mikrofon ayarlarını bosot edersen de azalacaktır. Kaliteli kartlarda falan genelde bu sorun olmaz, dandik power anfilerde görülü daha çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar