malsahibi Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 harika bi oyun içi video su eklenmiş. gamespot üyeliği olan biri indirip bizimle paylaşabilir mi?[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 yalnız video hakkaten güzelmiş oyun cok hoş gözüktü bir an :) oynayasım geldi[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hmm ben de indiriim çok mrk ettim[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 indiriorum ben de[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ben indiremiyom blizzsarfd sitesi ço kyawaş suxor .. ee nası anlatın bari?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Vala aşmışlar adamlar, o devasa arena falan manyak olmuş(bide dev gibi FROST GİANT tabi). sora suyun altında batık gemiye giriyo bi grup yüzerek. Savaşlar falan gayet hoş, Ortamlar çok geniş, çok güzel, süper olcak oyun.[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 şimdiye kadar çıkmı en güzel video oha dedirtiyor her sahnesinde[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bana normal geldi? tamam dövmeyin :) ne biliim zaten screen shotlardan alısmıstım ondandır eheh[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 screenshotlarda olmayan şeyler var giant stronghold zaten video yani oyunun oynanışını görmek bi başka. atmosfer diyorum.. atmosfer.. ownz.[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 combat ın nasıl yönetilgiğini merak ediyorum. çok da çarpıcı gelmedi video açıkçası. combat daoc gibiyse söylenecek bişi yok atmosfer zaten aşmış.combat olayına feci takmış durumdayım. yani attack target diip beklemek yerine daoc taki gibi style kullanmak çok daha çekici. inşallah güzel bişi bulmuşlardır. [hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 12 Mart 2003 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 daoc nasıl oynanır bilmiyorum ama attack target diyip bekleme olacağını sanmıyorum forumlarında yazıyordur herşey fizik ödevim biterse bakıp yazarım buraya[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 abi ben forumlara bi göz gezdirdim full laklak :) neyse bi daa bakalım[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 www.blizzard.com/wow/faq/faq_combat.shtml :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 orada bi cümle var yıktı abi beni..[hline]Koalas are NOT bears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 However, players who do not wish to be participate in PvP combat will not be required to do so. Announcements regarding PvP options in the World of Warcraft will be announced in the months ahead. üzüldüm buna[hline]Koalas are NOT bears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Ben o demoyu izledikten sonra ağzımın suyunu silip. Orc olup mekanları gezerken kendimi hayal ettim ve sabretmek çok zor göründü bana :( ühühü hemde herkes ben insan olucam derken ben çıkıp orc olucam diyince karşımıza çıkma keseriz gibisinden tepki gördüm ya :) Arcane sende ORc olacaktın di mi?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 :) Lok O'Thar ![hline]Koalas are NOT bears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 böle insanlara yukardan bakmak filan fena zevkli olacak ya.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ordaki cümleye göre combat aynen daoc. Ben de Orc istiyorum. 3 olduk:P[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 14 Mart 2003 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ya bende indirdim ama görüntü yok tyam adres veriri misiniz bi daha indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 codec in yüzünden görüntü yoktur. divx codec i yükle[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 nerden ve nasi yüklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 necro ICQ YA GEL LEM bitti bitecek daoc[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 www.divx.com dan download edip çit tklıcaksın güzel kardeşim:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 abi bir sürü divxcodect var birini yükledim insallah dorudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar