Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ALL HAIL TO spompas. push it to the limit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eski skclerden bi sen kaldın spompas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne guzel yea herkes sevişiyor patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abiii adamın nick bağırıyor zaten.. spompas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bLackcha0s said: eski skclerden bi sen kaldın spompas Ahahahaha (tu) İyiydi :D Ben anlamam abi hayatın pompa olur o hesapta ama sevgi dediğin şey nedensiz de olsa karşındakini sevmektir. Ona değer vermektir. "Ay .çok iyi öpüşüyo çok seviyorum onuu!" yalandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 neden yalan? benim bi arkadasimin ki 20+ santim cok seviyorum onu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 psikolojik sebeplerden kaynaklanıyor fistan. 20+ lan bu tatmin eder diyorsun. o yani. yoksa işlev ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benide seveceksin fistan beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi bi kızı optugun icin asık olmak ile asık oldugun icin opmek arasında daglar kadar fark var.optugun icin asık olduysan sen farklı seylere asık oluosun demektir(senden kasıtım sen deil genelleme yapmaya calıstım beceremedim neyse)ama sanki bence asık olduysan bir kıza deliler gibi tensel bir cekim de varsa opmekten hoslanırsın gibime gelio.ben sorumun cevabını aldım asık olabilirsin ama tensel cekim olması sart deil demekki o kız bana gore de guzel deilmis.Duz mantık ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: psikolojik sebeplerden kaynaklanıyor fistan. 20+ lan bu tatmin eder diyorsun. o yani. yoksa işlev ftw Küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 gencler belden alta vurmayin ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 göreceli bir kavram boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 @stblack: Abi zaten kızı sırf kötü öpüşüyo diye sevemiyosan ilişki değil seks arıyosundur. Ruhsuzsundur falan. Tensel çekim şart değildir ama olsa iyi olur tabi di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 erkeklik kucuklugunde ya da buyuklugunde deildir.onu nası kullandıgındadır ha ama sole bisi de var ne kadar buyuk, kullanma alanı o kadar genis(cok duzeysiz mi oldu kavrayamadım simdi kusurlu bisi kullandıysam affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 btw nasıl konmamış bu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: göreceli bir kavram boyut. O da doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 neyin gorecesi, turkiye ortalamasi 11 cmmis gencler illa 20+ kulvarina cikmaniza gerek yok uzulmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Oha Çin'de o kadar küçük değildir be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 onlar film kandırmacası zaten. herşey abartılı :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 peki bir iliskide seks ne kadar onemli olmazsa olmaz bisimidir. kendi fikrimi soliim evet olmazsa olmaz bisi.bir butunluk yasayabilmek icin ruhsal bir butunlugun yanı sıra fiziksel bir butunluk de yasamak lazım eh onun yoluda seksten gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tenis falan oynansa esli olmaz mi bir birliktelik fiziksel? arkadasim icin soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 dory bu konuyu görünce birçoğumuz kişiselden uzaklaştırılacağız muhetemelen biliyosunuz di mi? :D Önemlidir heralde ama gerçekten seviyosan elinle iyi arkadaş olmayı göze alabilmelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok tenis oynarken el ele kol kola tenis oynayamıosun ne yazıkki ha ama gureste evet olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 seks kotu bisidir pis kaka irenc gereksiz aptal bisi ozur dilerim dory! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar