DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Masaüstü bilgisayarıma bulaştı illet virüs.Otomatik güncelleme ve internet erişimini durduruyor.Çoğu anti virüs programı virüsü buluyor fakat silemiyor.Sizin güvendiğiniz işini çözer dediginiz anti-virüs / spyware programı var mı? Ad-Aware - Spybot Search&Destroy - Nod32- Kaspersky -Norton. Kullandım. Spybot Search&Destroy ve Kasper sky virüs'ü görüyor fakat silmiyor :S
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1 tık = çözüm umarım işini görür
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 VundoFix diye program buldum.Sorunu hallettim.cok beter bi virüs ama.Arama sitelerine giremiyorsun.Sap gibi kalıyosun xD
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 heheh sorun kalmaışsa önemli değil :D başımıza gelirse artık çaresini biliyoruz
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben command prompt ile açıp elle silmiştim dll'sini bir programa ismini tespit ettirip, sonra da system restore ile registry tertemiz olmuştu. :P
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kendini 10 15 kere kopyalıyo
Öne çıkan mesajlar