oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 lan yazacam bişeler ama ilerde bulurlar falan hapse tıkarlar korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sparkcaster said: tsk kapatılsın evet, orduyuda fesh edelim ordu ordu olsun yeter. Siyaset zaten mecliste yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 alla alla. şimdi çıkıp ben sen postal yalayıcısımısın desem olur mu? olmaz. ben bişey iddia ediyorum. daha doğrusu edilmiş yukarda destekliyorum. sebebini de söylüyorum. karşı çıkıyosan sebebini söyle. ORDUYA LAF YOK LAN İNDİR O ELİ. demekle olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Eski Jitem başkanı Ahmet Cem Ersever istenirse terör biter fakat birileri terörden rant elde ettiği için bitirmiyorlar anlmanına gelen bir demeç vermişti. Bu olaydan bir süre sonrada öldürüldü. Kimseyi direk olarak suçlamak istiyorum fakat TSKda çok temiz bir kurum değil. Diğer bütün devlet kurumları gibi. Oradada birçok ihalede usulsüzlük yapılıyor. TSK ile ticaret yapanların büyük çoğunluğu emekli subay. Terör biterse orduya ayrılan bütçe düşecek çalınabilecek parada düşecek. Buda kimsenin işine gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 canola said: alla alla. şimdi çıkıp ben sen postal yalayıcısımısın desem olur mu? olmaz. ben bişey iddia ediyorum. daha doğrusu edilmiş yukarda destekliyorum. sebebini de söylüyorum. karşı çıkıyosan sebebini söyle. ORDUYA LAF YOK LAN İNDİR O ELİ. demekle olmuyo +1 said: Eski Jitem başkanı Ahmet Cem Ersever istenirse terör biter fakat birileri terörden rant elde ettiği için bitirmiyorlar anlmanına gelen bir demeç vermişti. Bu olaydan bir süre sonrada öldürüldü. Kimseyi direk olarak suçlamak istiyorum fakat TSKda çok temiz bir kurum değil. Diğer bütün devlet kurumları gibi. Oradada birçok ihalede usulsüzlük yapılıyor. TSK ile ticaret yapanların büyük çoğunluğu emekli subay. Terör biterse orduya ayrılan bütçe düşecek çalınabilecek parada düşecek. Buda kimsenin işine gelmiyor. Soner Yalçın - Binbaşı Ersever'in İtirafları kitabında bolca bahsediliyor. Zaten Doğu-Güneydoğu'da Cem Erseveri bilmeyen orta yaşlı insan yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Arkadaşlar şu adama cevap vermeyin. Konu tepeden kasında millet birbirini yesin diye 3 takla atmış. Belli olan birşey var. Bu forumda kimse fikrini değiştirmiyor ve farklı fikirlere tahammül edemiyor. Bırakın şu adamlara cevap yazacam diye uğraşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 siyasetciler siyasetci olsun önce bence, yaptıkları isleri düzgün yapsınlar bu kadar askeri eleştirdik, neden kontrolü elimizide olması gereken milletvekillerini eleştirmiyoruz bu kadar? asker bu kadar çok konuşuyorsa suçlusu devlet yönetimidir nerde bu ülkenin savunma bakanı? adını bile kaç kişi biliyordur merak ediyorum asker akıllı olsun akıllı demekle olmuyor maalesef bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sparkcaster said: siyasetciler siyasetci olsun önce bence, yaptıkları isleri düzgün yapsınlar bu kadar askeri eleştirdik, neden kontrolü elimizide olması gereken milletvekillerini eleştirmiyoruz bu kadar? asker bu kadar çok konuşuyorsa suçlusu devlet yönetimidir nerde bu ülkenin savunma bakanı? adını bile kaç kişi biliyordur merak ediyorum asker akıllı olsun akıllı demekle olmuyor maalesef bu işler Asker zaten akıllı. Sadece asker olarak kalması kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bigün ordumuz zayıf düşerse o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu hep birlikte görürsünüz arkadaşlar. bunca mensubu olan bir kurumda yolsuzluğu,rantı,ihaleye fesat karıştırmayı engelleyebilecek olan varsa gelsin genelkurmay başkanı olsun,hani çok biliyorsunuz ya. ordu mensupları da insandır iyisi vardır kötüsü vardır,iyi niyetlisi kötü niyetlisi vardır siz ordunun içinde gelişen her yanlışı bütün orduya mal ederseniz nankörlük yapmış olursunuz kusura bakmayın.ordunun içinde çete de olur psikopat bi general savaş suçu işlemiş de olabilir ama 2-3 albayın güya itiraflarına bakarak siz bütün türk ordusunu aşağılayamazsınız.orda hayatını vatanına adamış binlerce insan var yok o öyle demiş yok bu böyle yapmış diyerek o insanların sizin için yaptıklarına hakaret ediyorsunuz. edit: çoğunuz iyi niyetle eleştriyor birkaç kişi dışında bu arkadaşlara nacizane bir öğütüm var orduyu zayıflatmak,devre dışı bırakmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz,yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 pkk saldırıyo. savaş çıkarsa başka ülkeler de saldırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tüh bunu yazmaya girmiştim. şunu yazayım bende: ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Cons said: tüh bunu yazmaya girmiştim. şunu yazayım bende: ı onda bunda şundadır. şunda bunda ondadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kimseni orduyu zayıflatmak istediğiy yokç şimdi diyoruz ki tsk, yolsuzluk var, pkk üzerinden oyun var, rant peşinde diyoruz. üstü kapalı bunları ama doğruluk payı var. sen de biliyosun. bunu dediğimiz zaman gel sen hallet demek çok saçma. bu varsa suçtur, şerefsizliktir. engellenmesi lazımdır. tsk lazım elleşmeyin yaklaşımı yanlış yani. ayrıca milletvekillerine ne diye sövelim bu topikte. tsknın tartışılması gereken topik bu. çoğu tartışmada böyle asıl noktayı kaçırdığınız için sonuç alınamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aksine bu topik TSK'nın tartışılması gereken topik değil, onun için başka topikler var. Bu topik, TSK'nın tartışılmasının kimlere yaradığının, bunun için bu tartışmaları başlatanların/körükleyenlerin hangi amaçlara hizmet ettiğinin tartışılması gereken topik. Yiğit Bulut'un yazısı tekrar tekrar okunması gereken bir yazı. Ve üstelik bugün yazılmış bir yazı da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 eğer bi ülkede rejimin sigortası orduysa o ülke pişmemiş demektir. ocakta biraz daha durması lazımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Selam, Kendi içindeki ayıklamayan bir kurum nasıl olacak da iş ciddiye bindiğinde saldırı/savunma yapabilecek? Şu hali içimi sızlatıyor. Ortada bir seviyesizlik ve şarlatanlık var. Ama artık TSK aynada kendisine de bakmalı. Hep suçu dışarda aramamalı. Ben TSK'nın terörist vurduğuna inanmıyorum. Benim şehitlerim ekranları dolduruyor, acılı aileler gazetelere manşet yapılıyor ve o şerefsizlerin ekmeğine yağ sürülüyor, propagandaları yapılıyor. Bakıp bakıp bayram ediyorlar. O zaman TSK'da bana öldürdüklerinin leşlerini gösterecek, onları da boy boy gösterip içimi ferahlatacak. Birisi leşleri sorduğunda 'TSK'nın sözünden şüphe mi edioyrsunzu' demeyecek! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sufi said: eğer bi ülkede rejimin sigortası orduysa o ülke pişmemiş demektir. ocakta biraz daha durması lazımdır. Memleketin tek sigortasını ordu yapanlar utansın. Bunda suç ordunun değil. paramecium said: Ben TSK'nın terörist vurduğuna inanmıyorum. Benim şehitlerim ekranları dolduruyor, acılı aileler gazetelere manşet yapılıyor ve o şerefsizlerin ekmeğine yağ sürülüyor, propagandaları yapılıyor. Bakıp bakıp bayram ediyorlar. O zaman TSK'da bana öldürdüklerinin leşlerini gösterecek, onları da boy boy gösterip içimi ferahlatacak. Birisi leşleri sorduğunda 'TSK'nın sözünden şüphe mi edioyrsunzu' demeyecek! Bunların resimleri var, gizli, yayınlanmıyor, uluslararası yasalarla yasaklanmış durumda, etik değil. Bi de, bu resimleri propaganda için kullanıyor PKK, "bakın türk askeri masum kürt asilerini nasıl öldürmüş, yuh olsun" diye. Eskiden anadolu'dan görünüm vardı, boy boy koyuyorlardı, şimdi yayınlayamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 utansınlar tabi ama kimse utanmıyor ne sigortayı orduya yıkıp gümüş köşkte götünü büyütenler utanıyor ne de orduyu önlerindeki tek engel sanan aklıevveller utanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Hehe, TSK'yi elestirin yahu, niye elestirmiyosunuz? Ya da niye elestirmeyelim? Ama elestirirken sunu unutmayin, TSK basbakanliga bagli. Eger gorevini dogru duzgun yapmiyorsa bundan birinci derecede denetci kurum olan basbakanlik sorumlu. Dahasi jandarma ve karakollar asaisi saglarlar. TR'nin asaisle yukumlu olan kurumu Icisleri Bakanligi. Yani jandarma ve polise yaptiginiz her elestiriden denetci olan Icisleri Bakani sorumlu. Efendime soyleyeyim, ordunun basbakanliga bagli oldugunu soyleyen basbakanimiz bu suclamalar karsisinda acaba sorumlu oldugu kurumu nasil korur merak ediyorum. Dahasi ordu cikarciysa, denetcisi basbakanlik bunu ortaya cikarmamissa, isbirlikci olarak sucludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar