Pasha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 b8 rs4 cikmadi diye biliyorum, rs6(4F) cikti ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 önü hyundai coupe ye benzior :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu arada yeni çıkıcak 7 serisinin farlarında bu cs conceptte olan üstteki kaşımsı parça var. sanırım homojen şekilde parlıyo garip bişey, sinyal falan olarak kullanılır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 paramecium said: Selam, 1 serisine ölümmmm! :P Ben neremle okuyorsam artık :D Saygılar. carpilacan para!!!!! :X yakinda bir tane 1.20i hediye edicem sana bu gidisle, 177 beygir 2000cc atmosferik motoru 10lt/100km sehir ici tuketim orani ile gorunce bakalim biniyor musun binmiyor musun :P bu arada bu 3 serisi degil. birisi CS concepti fotoshoplamis. CS concept 2012 de uretilecek diye haberler vardi zaten. onunla birlestirip 3 serisi diye ortaya cikarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Selam, Kaça okuturum onu acep :D Hediye geri çevrilmez sonuçta, ayıptır ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Namessar said: paramecium said: Selam, 1 serisine ölümmmm! :P Ben neremle okuyorsam artık :D Saygılar. carpilacan para!!!!! :X yakinda bir tane 1.20i hediye edicem sana bu gidisle... 1 serisine ölüüüm!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 paramecium said: Selam, Kaça okuturum onu acep :D Hediye geri çevrilmez sonuçta, ayıptır ;) Saygılar. haheuh bence cehennemde hayat boyu 1.20 kullanmaya mahküm bırakılacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yada daha büyük bomba: Yengemiz senden araba olarak 1.20 isticek ve sende birkaç kez kullanırken aşık olucaksın arabaya ve dolayısıyla BMW'ye. :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bence yenge Mini Cooper istesin, para'nın içine daha çok oturur düşüncesindeyim. Sırf havası var diye şöyle bir 24-25bin Euro versin Coopercana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Cooper güzel araba. Fiyatlar cidden abartı ama kesinlikle bir karakteri var aracın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Selam, Cooper'ın karakteri olabilir ama bana uygun değil onun karakteri :P 1 serisi değil, A5 istiyor bizim hanım :D İyi mi, kötü mü tartışılır tabi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 paraları biriktirmeye basla o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 paramecium said: Selam, Cooper'ın karakteri olabilir ama bana uygun değil onun karakteri :P 1 serisi değil, A5 istiyor bizim hanım :D İyi mi, kötü mü tartışılır tabi :P Saygılar. Eşin var mı derdin var... Benim hatun da yavaştan şaka yollu yoklama taarruzlarında "Evlenince nerede otururuz?" "Ben küçük arabada rahat edemiyorum artık bana jip alırız" gibisinden, bitmişiz biz valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Selam, İşin kötü yanı A5/S5 test sürüşüne onunla baraber katılmıştık, koyu kırmızı deri koltuklu A5 sonrası böyle bir takıntısı oluştu sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya bende a5 1.8t alıncak arabamıdır diye merak ediyorum yani a5i gerçek anlamda yaşamak içn 3.0 mı almak lzm illa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Selam, 2.0T n'oldu? veya 2.7TDI? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o kadar para verip onden cekisli arac almak komik geliyo acikcasi, illa a5 alincaksa quattro alinmasinda fayda var. ayni paraya 2. el bile olsa arkadan itisli bi coupe alip surus keyfinin dibine vurmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 valla audinin sitesinde motor seçenekleri 1.8 2.7 ve 3.0 var 2.0t varsa güzel tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Selam, audi sitesi = www.audi.de Başkasına bakılmamalı :) Benim denediklerim quattro idi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 para said: audi sitesi = www.audi.de Başkasına bakılmamalı :) distributor getirmeyeceği icin o zaman dogus tan degil serbest galerilerden siparis vermek zorunda kalacak. galeri araclarının donanımı falan daha güzel oluyor ama yakıt icin vs ıcın turkiye ye ozel bir ayarlama yapıldıysa onlar yapılmamıs oluyor. ayrıca galerinin her an faturayı dusuk kesip ya da satılan araba üzerinden kara para aklayıp alıcıyı zor durumda bırakma ihtimali var. parasını odedıgın arabanın vergı daıresı tarafından bir sabah evinin onunde baglattırılması hıc hos bir deneyim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 uhuhua para işin zor valla a5 falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Selam, Doğuş kadar hödük kaç dist vardır acaba?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 borusan daha hödük. dogusu mumla ararsın. öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Selam, Vallahi bırakmam, en hödük bizimkisi... :P Olmadı ikisini birbirine çalalım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Borusan adamı BMW den soğutur ya. Borusan yüzünden BMW sini range roverını satan, bi daha da almamak için yemin eden çok tanıdığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar