Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 BMW 3 serisi

prozzak

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:
Selam,

1 serisine ölümmmm! :P

Ben neremle okuyorsam artık :D

Saygılar.

carpilacan para!!!!! :X

yakinda bir tane 1.20i hediye edicem sana bu gidisle, 177 beygir 2000cc atmosferik motoru 10lt/100km sehir ici tuketim orani ile gorunce bakalim biniyor musun binmiyor musun :P

bu arada bu 3 serisi degil. birisi CS concepti fotoshoplamis. CS concept 2012 de uretilecek diye haberler vardi zaten. onunla birlestirip 3 serisi diye ortaya cikarmis.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

Cooper'ın karakteri olabilir ama bana uygun değil onun karakteri :P

1 serisi değil, A5 istiyor bizim hanım :D İyi mi, kötü mü tartışılır tabi :P

Saygılar.

Eşin var mı derdin var... Benim hatun da yavaştan şaka yollu yoklama taarruzlarında "Evlenince nerede otururuz?" "Ben küçük arabada rahat edemiyorum artık bana jip alırız" gibisinden, bitmişiz biz valla...
Sosyal ağlarda paylaş

para said:
audi sitesi = www.audi.de
Başkasına bakılmamalı :)

distributor getirmeyeceği icin o zaman dogus tan degil serbest galerilerden siparis vermek zorunda kalacak.

galeri araclarının donanımı falan daha güzel oluyor ama yakıt icin vs ıcın turkiye ye ozel bir ayarlama yapıldıysa onlar yapılmamıs oluyor. ayrıca galerinin her an faturayı dusuk kesip ya da satılan araba üzerinden kara para aklayıp alıcıyı zor durumda bırakma ihtimali var. parasını odedıgın arabanın vergı daıresı tarafından bir sabah evinin onunde baglattırılması hıc hos bir deneyim degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...