Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 elektrik kesildi az önce, hızlıca gitti geldi iki kez. bilgisyara bişey olmadı güç kaynağı var. tabi elektrik gidince ben kapattım bilgisyarı. neyse geldi elektirk. açtı ff i. adres bara paticik yazdım. domain momain diye bişey çıktı. paticik kapandı sandım bi an. bi baktım ttnetin sayfası. adsl kullanıcı adını kontrol et diyo. anaa dedim heralde routerın rom sıfırlandı. girdim şifreleri yazdım. normal gezmeye başladım. son emule ü açtım. lan favori sörvırlarıma girmiyo. filtered diyo sie diyo. loga bi baktım ANAAAAM! low id olmuşuz. ananıııı dedim benim port ayarları da gitmiş. şimdiiii... ben kastım hemen emule ü hallettim. ama ben bin tane şey için port açmıştım. şimdi bunlar için bi daha mı kasıcam? tedaaaaaaaaaaaaaş! adam yolla onlara açtırıcam portları. allahın dombilileri siziiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 özelleşti bi haller oldu bu elektirik işlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ya yok, ağızlarını kırdıklarım hep böyle yapıyolar. oruterı da bağlamak lazım güj kaynağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 eryaman? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 işte fedeee! adam biliyoor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 o tedaş yüzünden monitörümdem oluyodum. 350yl bi tarafıma giriyodu az daha da şansım vardı 20ytl ile kurtuldum. kafam değil her şeyim girsin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Cumartesi günü, İstanbul'un göbeği Şişli'de, yaklaşık 17 saat elektriğimiz yoktu bizim. Buzdolabının içinde ne varsa gitti yani, bir de bu yönden düşün.. Bunun şikayet edilebileceği ve şikayetin ciddiye alınabileceği bir yer var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ara ara duyarım, kasarsan sonuç alabiliyosun. ama çooooook kasmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Gangren said: Cumartesi günü, İstanbul'un göbeği Şişli'de, yaklaşık 17 saat elektriğimiz yoktu bizim. Buzdolabının içinde ne varsa gitti yani, bir de bu yönden düşün.. Bunun şikayet edilebileceği ve şikayetin ciddiye alınabileceği bir yer var mıdır acaba? ben de merak ediyorum. adamların yüzünden belki kimilerinin 2 milyarlık aletleri patlıyordur. mahkemeye falan verilebiliyo mu acaba? habersiz elektrik kesintilerine hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 gidip gelmelerden bi sefer bi harddisk yandı. bi sefer komple kasa yandı. bi sefer no frost buzdolabımız bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Benim elektrik voltaj dalgalanmasından bi sefer PSU'm gitti, 120 liraya mal oldu. Yine ben ucuza kurtardım, dedemlerin kombisi bozuldu voltaj dalgalanmasından 2 sefer, garanti de yapmadı kendileri para vermek zorunda kaldılar. En sonunda dalgalanmayı fark edince regülatör aldılar. Bu oln 10 sene önce falan, düşün verdiğimiz parayı. He bi de elektriğe yüzde 20 zam geldi ya, laptopu şarjdan kullanıyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oper said: o tedaş yüzünden monitörümdem oluyodum. 350yl bi tarafıma giriyodu az daha da şansım vardı 20ytl ile kurtuldum. kafam değil her şeyim girsin size. Yarışmaya Bursa'dan katılıyorum, sayı ile tam 11 kez monitörüm arızalandı, 3 monitör değiştirdim elektrik dalgalanmaları yüzünden. 11 kez arızalanan monitöre verdiğim para ile -her seferinde besleme ünitesi gg- iki tane lcd alırdım heralde. CRT lan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bööle dalgalanmalardan korunmak için özel uzatma kabloları var, hatta network kablosunu falan da bağlayabiliyosun böle. bi de topraklama büyük ihtimalle dandiktir, kendin ayrıca bi topraklama yaparsan bu yukarıdaki gibi 11 kere ekran bozulması vb. şeyler yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ehehe benim oturduğum yerde bolca yapılanma var sanıyorum o yüzden yaşanıyor elektrik kesintisi, bu sene içersinde 20 kere kesilmiştir heralde max. ankara bi acayip ya bi de ülkenin başkenti. rezilliğe gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 arsenikli su veriliyor boru gibi, sen diyosun elektrik kesiliyo. ohoo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 5 tane psu 1 tane anakart 2 tane ramim yandı. eaaaah diyip 10mw ups aldırdım en sonunda asda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben de geçenlerde duydum özel bi kablo varmış. daha doğrusu 5li priz işte. kablosu özel. yüksek voltaj gelince otomatik sigortası varmış atıyomuş, bilgisayara falan zarar gelmiyomuş yuksek voltajdan. 25ytl diyodu herhalde fiyatı da.. alınabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sigorta atıyorsa elektriği kendi kesmiyor mu? ne anlamı kaldı ki yine kapanıyor o zaman bilgisayar? güç kaynağı lazım en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 en ucuz online ups alayına gideeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kingpin said: sigorta atıyorsa elektriği kendi kesmiyor mu? ne anlamı kaldı ki yine kapanıyor o zaman bilgisayar? güç kaynağı lazım en temizi. elektriğin cart diye gitmesi değil dert yaratan, o sırada hayvani oynak olması voltajın. bu aletle sorun olmuyo işte o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kingpin said: sigorta atıyorsa elektriği kendi kesmiyor mu? ne anlamı kaldı ki yine kapanıyor o zaman bilgisayar? güç kaynağı lazım en temizi. elektriğin cart diye gitmesi değil dert yaratan, o sırada hayvani oynak olması voltajın. bu aletle sorun olmuyo işte o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar