Overlord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Şöyle bir olay var wordden pdfe ceviriyorum fakat bana soyle bir program lazım örnek veriyim: word dosyam 10mb kusur çevirdiginde 3mb civarı oluyor fakat bunu benim maksimum 2mb olarak sınırlamam lazım yani bir tane 2mb olcak birde 1mb pdf dosyası olarak devamı olcak.wordu parcaladımmı sayfa numarası zartı zurtu karısıyor boyle pratik bir program varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 2 program biliyorum ama dediğin şeyi yapıyor mu bilmiyorum.. abbyy pdf transformer pro nitro pdf araştırmadıysan bi bak istersen belki vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 pdf'i sıkıştırmayı da deneyebilirsin(?) http://www.google.com/search?q=compress+pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 world ü parçala dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Tek parca pdf i rar archive le iki ye bolede bilirsin alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 PDFCreator Printer olarak tanıtıyorsun, PDF dosya yapıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahah cinsliğe gel. niye printer olarak görülsün program ya ne eblek bi olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 İşe yarıyor ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ram yemesin diye kullanmadığım tüm servisleri kapatıyorum ben xp'de, print spooler dahil. sırf böle bi program için açmak zorunda olursam uyuz olurum. Gerçi adobe acrobat de yüklenirken o servis olmayınca yüklemeye izin vermiyo ne alakaysa, ben de yükledikten sora kaldırıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Openoffice direk PDF yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Office 2007 için de add-in var: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=F1FC413C-6D89-4F15-991B-63B07BA5F2E5&displaylang=en ama konu pdf olarak kaydetmek değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar