Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 RGB kablosuydu herhalde adı. Bundan istiyorum, bilgisayarı tv'ye bağlayıp tık diye görüntüyü verebilmek için. Ancak sorun şu ki tv bilgisayarın tam karşı duvarında, ve ortalıkta kablo gezsin istemiyorum. O yüzden bütün odanın duvarlarından gezip tv ye uzanan boyutta, yaklaşık 20 metrelik bir RGB kablosuna ihtiyacım var. Bulabileceğim bir yer biliyor musunuz diye sormak istedim. Bir de bu kabloların HD televizyonlar için ayrı girişli çıkışlı olanları var mı, varsa onlardan lazım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 wirelesslarından al diye araya dalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 s-video? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hdmi kablo var hd tvler icin, ama ekran karti cikisi falan filan bilmiyorum olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ekran karti HD destekliyosa bi parca cikiyor icinden o zaman HDMI kablo olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kabloculardan cok cüzi fiyata yaptirabiliyorsun, ofis icin seminer odasina bir cok kablo yaptirmistim, istedigin uzunlukta yaparlar yok eger hazir bulursan emin ol yaptirmaktan daha pahali gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar