Diazepam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaşlar, Son günlerde çocukluğumdan aklımda kalan şeyleri arayarak vakit geçiriyorum. Bunlardan birtanesi de animeydi. Sanırım 90'lı yılların başında yayınlanmıştı. Ve dizi değilde filmdi yada 2-3 bölümlük bir diziydi. Hatırladığım kadarıyla yeni gezegen arayan bir topluluk bir gezegene saldırıyordu da o gezegenin sakinleri dedeleriydi. Yani ilk grup zamanda geri giderek dedelerine saldırıyordu ama bunu bilmiyorlardı falan falan... Aklımda kalanlar çok detaylı değil sadece 5-10 kare. Ve animeye ait isim vb. hiçbirşey hatırlamadığım için bulamadım. Forumda da aratamadım. Belki bir ihtimal birileri hatırlar diye sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Space Cruiser Yamato diyecem ama ipucu olabilecek hiçbirşey söylememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Space Battleship Yamato olabilir veya Titania miydi neydi onun devami şeklinde bir anime vardi. Hiç yoktan bir iki sahne söyleseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu arkadaşlar bilemediyse mecburen daha çok örnek vereceksin zira başka bilen çıkma ihtimali düşük. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Evet fazla bir detay veremediğim farkındayım çünkü çok hatırlayamıyorum :( Şimdi uzun soluklu bir dizi değildi. Hatta belki dizi bile değil, filmdi yada filmdi ama tvde 2-3 parça halinde gösterdiler :) Hatırlayabildiğim kadarıyla (ki umarım onuda doğru hatırlıyorumdur.) Gelecekte Mars'a birşey oluyor (yada Venüs'e) güneş sistemi bir miktar değişiyor. Aynı zamanda yeni bir yuva arayan sakinlerimiz uzay gemilerine atlayıp yola çıkıyorlar ve yeni bir sisteme gidiyorlar. Aslında gittikleri yer yeni bir sistem değil. Zamanda geri gidip eski dünyayı buluyorlar. Mars yada Venüs'te sağlam olduğu için buranın kendi güneş sistemleri olduğunu anlamıyorlar ve başlıyorlar dünyadakilerle savaşmaya ama dünyadakiler aslında onların dedeleri. Aklımda 3-5 kare var ama o sahneyi özel kılan hiçbirşey yok. (hapisteki bir genç, uzayda geçen savaş sahneleri gibi) ama bir şekilde konusu aklımda kalmış. Bir şekilde bulup izlemyi çok istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Space Cruiser Yamato diyeceğim zira bu çok uzun bir seri olsa da Movie'leri de gösterilmişti. Eski kolonistlerin dış uzaydan geri dönüp yabancılaştıkları dünyaya saldırmaları gibi bir konu Türkiye'de yayınlananlar içinde en stabil olarak orada vardı. Mitolojik karakterler içeren bir seri ise Ulyyses 31 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Hmm uydun varsa fransız anime kanalında geceleri hala gösterieyor captain tsubasa'dan önce en azından. Anlaman gerekmez konuşulanları 1-2 kare görsen yeter herhalde. En azından infoda animenin ismi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Evet biliyorum eski konuları uplamak ayıp :) Ama aradığımı buldum ve paylaşayım dedim. Anime.gen.tr linki - Space Warrior Baldios Movie Anidb linki - Anime: Revenge of the Space Warriors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mecha olduğundan bahsetmemişsin, bahsetseydin Baldios derdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mecha olduğu hatırlıyor muydun diye bir sorsana :) Benimde şimdiye kadar bulamama sebebim Türkiye'de yayınlanan animelerin resmine bakıp, taglerine bakıp tanıyamamamdı. Büyük ihtimal mecha diye pas geçmişim. Kastım, açıklamalarıda okudum tek tek o zaman buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar