nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ya FPS oyunlarında genelde karakterlerin boyları çok kısa oluyor neden böyle yapıyorlar biliyor musunuz? Şu anda Bioshock oynuyorum da durum vahim yani adamın ayaktaki hali bile çok kısa. Yani çok çok kısa. Kapı kolu aşağıda gözükmeliyken adam kapı kolunun hizasında bir kafaya sahip. Yada biz göbekten falan izliyoruz oyunu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Boyu kısa değil. Elinde silah, parmağın tetikte, etrafı kolaçan ederek gidiyorsun. Yani eğilerek gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Oyunda eğilince de sürünüyo mu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Oyuna gore degisiyo o Misalen dunyanin en baba FPS karakteri olarak alinabilecek Duke Nukem de gayet full boylu baba bi elemandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben bi sürü oyunda rastladım ya, zaten uzun bi adamım böyle çok garip geliyo gıcık oluyorum karakterin boyu 140 falan olunca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 demek fps tasarlayanlar hep cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kamera genelde göğüs hizasında olur fps lerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 senin boyun cok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ÖEH! Herhalde bu forumdaki en çok FPS oynamış adamlardan biriyim. Ama ilk defa böyle absürt bir olay duydum. Hiç de FPS'lerde boyların kısa olma olayı yoktur. Hatta Bioshockta hiç böyle bir olay mevcut değildir. Sen belki crawl modda dolaşıyorsan o yüzden sana 1.40 gibi gelmiştir. Ama yok öyle birşey. 1.75-1.80 Normal bir insana göre yapılır. Ha 2.10 bir basketbolcu oynamak istiyorsan o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Demek normal insanmisim, bende kisayim diye uzuluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 abi tamamda fpslerde boy diye bisey yok ki, ucan bi silaha bagli bi kameradan ibaretsin. yere bakinca ayagini gormeyen adamin ne boyundan bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bone said: ÖEH! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aquila said: abi tamamda fpslerde boy diye bisey yok ki, ucan bi silaha bagli bi kameradan ibaretsin. yere bakinca ayagini gormeyen adamin ne boyundan bahsediyosun. bazı fps'lerde singleplayer için özel oyuncu skini koyduklarını biliyorum. örneğin half-life'ta vardı, sen oynarken o skini göremiyorsun (ki neredeyse hiç bir multiplayer oyunda skinini göremessin zaten kamerayla bakarken), ama büyük ihtimalle senin oyundaki konumun, hitboxun felan hep ona göre ayarlanıyor. yani evet bir boy var, ama cm hesabıyla değil, oyun dünyasına göreceli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cod 4 te 3rd person modu war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bone said: sen oynarken o skini göremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 boy-silah-kafa'dan bakış ilişkisine güzel bir örnek oyun var Black Shades diye oyungezer vermişti bu ay az poligonlu oyun ama silah boy ilişkisi anlışılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar