KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 salı perşembe caddebostan migrosun arkasındaki çimlikte bizim antremanlar var akşam 7 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yav bi kerecik gelseniz olmaz mı kırmayın nilep kardeşinizi :( Sevmiyorum ben sahili keş dolu. Geçen gidişimde 3 tane otçuyla muhabbet ettim, biri ot yaktı. 2 tane de tinerci dadandı da otçular iyi kafaya alıyo onları kurtulduk. Ama sonuçta ya keş ya tinerci. Hem rahat oturmak varken neden çimde oturup sırtımı ağrıtayım ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bir kere spidee ile North Shield mıdır nedir oraya gittik, birer 30'luk Budweiser içtik: 24 lira. Bir daha da gitmem herhangi bir bara caddede. 10 dakikalık yürüme mesafemde belki 20 tane bar var ama binerim dolmuşa Kadıköy'e giderim, hem ucuza içerim ne içeceksem, hem de adam gibi müzik çalar. O sebeple bana aga Benzin'e akıyoruz bu gece diye gelirseniz ben akmam, peşin söyleyeyim. Kahve içilecekse olur ama, her yerde içiyorum kahve sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hatti kalkın gidek caddebostana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yav bi 50'lik efes içsen 8 lira mı ne havelkada. O da Suadiye'de. Barlar sokağındaki daha ucuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Akşam barlar sokağında maç izlicez biz 4 kişi. Sadece ben varım pati olarak gerçi. GS maçını ama. Bakalım ikinci yarıyı verecek delikanlı bi yer bulursak güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Griswold said: Bir kere spidee ile North Shield mıdır nedir oraya gittik, birer 30'luk Budweiser içtik: 24 lira. Divanda 2 şişe bira , 1 kuruyemiş hareketi 20 kağıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sortie'de bi şişe bira 20 kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sen matamayı al git nilep. Bizi bekleme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Amaan, ben bugece ordayım valla. Bi yerde izlerim maçı. Uğrayacak olanlar oralara albümden resmime baksın denk gelirseniz bi selam çakarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ziverbey'deyim ben de, ama o North Shield'ın ağzını kırayım, Kral Arthur ile beraber içiyoruz sanki. Caddebostan sahil falan da bozuyor artık, bira sevmiyorum, sigarayı bıraktım. Atlayın gelin bana, terasımda cintoniklerimi yudumlayalım canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tamam rötemşparımı giyip geliyorum ama ben viski içerim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Oha Berk yazmayı bilsen :D Ben Gate'de izledim maçı. İzlemez olaydım öf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Spidee said: Ziverbey'deyim ben de, ama o North Shield'ın ağzını kırayım, Kral Arthur ile beraber içiyoruz sanki. Caddebostan sahil falan da bozuyor artık, bira sevmiyorum, sigarayı bıraktım. Atlayın gelin bana, terasımda cintoniklerimi yudumlayalım canlarım. adres ver cnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Kutulu, gay toplantisi yapiyoruz deseler ona bile gidicen. Yerinde dur azcik be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 İşte bizim ev buraya yakın yerlerde de buluşabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benimkide sol üst köşede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: Kutulu, gay toplantisi yapiyoruz deseler ona bile gidicen. Yerinde dur azcik be =P bugün yarın iş başlıyorum olm.evde de sıkıntılardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benim de o A harfinin hizasındaki sokak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benimde sol üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 körs arkadasım sapık mısın beni takip etmişin? eheh öm den sokagı yaz diyicem ama kutu doldu dolucak silmeye kıyamıyorum o yuzden yazamican sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bostancı. yürümeme gerek yok arabam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 İyi olm araba almışın Voys en son kızların arabanın üstünde gidiyodun of ne bombaydı o akşam. Caddebostanda oturmuyorum ama sık sık ordayım basket oynuyorum hafta da 1-2, hatta bugün Burger'ın turnuva vardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Griswold said: Bir kere spidee ile North Shield mıdır nedir oraya gittik, birer 30'luk Budweiser içtik: 24 lira. Bir daha da gitmem herhangi bir bara caddede. 10 dakikalık yürüme mesafemde belki 20 tane bar var ama binerim dolmuşa Kadıköy'e giderim, hem ucuza içerim ne içeceksem, hem de adam gibi müzik çalar. O sebeple bana aga Benzin'e akıyoruz bu gece diye gelirseniz ben akmam, peşin söyleyeyim. Kahve içilecekse olur ama, her yerde içiyorum kahve sdf. abi sahile inilir be hiç olmasa . kadıköy kadıköy insan bıkıo bir süre sonra .yani kadıköy barlarıyla cadde biralarının pek de farkı yok gibi yani fiyat olarak . north shield falan tabi ayrı . abi bir gün paralanın vapianoya falan gidelim. güzel yerler.ama böyle şık olcaz yakışıklı olcaz havamız olcak asfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 biz hep yakışıklıyız da paralanıp bi günde bitirmeyelim..üç beş günde yeriz biz onu,daha mis,zaten sapordusuyla gidiyoruz ne gerek var ciksliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar