Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu amerikalılar nezaman değişecek yav?hiç kafa yok ha,nekadar saçmasapan iş varsa bunlarda,birisi hayatını satar,birisi villasıyla kendini satar peh.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 eğlence işte ne güzel.. adamlar yapılmamışları yapıyorlar ve moda gibi tutuyor
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Değişmelerine gerek yok ki? Ülke olarak zaten güçlüler, birey bazında eğlenip faydasını görüyorsa sorun göremiyorum.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yahu banane canım değişip değişmemeleri,lafın gelişi söyledim ben onu.nekadar böyle saçmasapan olay varsa yapıyolar diyorum.birey bazında bişeyler evet eğlencelik,ama gereksiz yani,git iş bul çalış falan mesela.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Korax said: yahu banane canım değişip değişmemeleri,lafın gelişi söyledim ben onu.nekadar böyle saçmasapan olay varsa yapıyolar diyorum.birey bazında bişeyler evet eğlencelik,ama gereksiz yani,git iş bul çalış falan mesela. o malikaneyi kurtacak parayı bulmak zor... zaten satan ablanında elincen erkek tavlama dışında pek bir şey geliyormuşa benzemiyoru o yüzden plan pure win
Romario Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bLackcha0s said: Binicem üstüne vurucam kırbacı!!! lol
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 SenariouS said: Korax said: yahu banane canım değişip değişmemeleri,lafın gelişi söyledim ben onu.nekadar böyle saçmasapan olay varsa yapıyolar diyorum.birey bazında bişeyler evet eğlencelik,ama gereksiz yani,git iş bul çalış falan mesela. o malikaneyi kurtacak parayı bulmak zor... zaten satan ablanında elincen erkek tavlama dışında pek bir şey geliyormuşa benzemiyoru o yüzden plan pure win yani orasıda öyle,haklısın :)
Öne çıkan mesajlar