Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardeşime oyun sistemi almak istiyorum.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Selamlar
bu adamın internet kafelere para vermesini
harddiskimdeki herşeyi oyunlarına yer açmak için silmesini
10 fps ile oyun oynamaya çalışmasını gördükçe içim acıyor
şu aralar param var,ne kadar var, zorlasan 2 milyar
1.5 rahat.

rahat rahat güncel oyunları oynamasını isterim adamın
ne olur ? wow olur,mtw:2 oynuyor,crysis,ne bilim,pek bilmiyorum açıkçası.

e pek tabi,olabildiğince sorunsuz olmalı çünkü kardeşimin çok uraşabileceğini/uğraşcağını sanmıyorum.o yüzden overclock vs yi sallamalı ve stabiliteye önem vermeliyim.

asus anakartlarla çok acı çektim o yüzdne uzak durmak istiyorum

bir yerden şu sistemmi buldum

MSI P7N SLI Platinum
INTEL E8400 C0 Core 2 Duo 3.00GHz
2 adet CORSAIR 2x1GB; DDR2-800Mhz;Cas 4 (4GB)
2 adet SEAGATE ST3250410AS 3.AAC/E/F FW 250GB SATA300
PALIT 8800GT HDMI Sonic
ASUS DRW-2014S1T 20X SATA DVD yazıcı
LIAN LI PC-007 FBPlusII+SILVERSTONE SST-OP850 Olympia 850W

ne düşnüyorsunuz?

ayrıca,temmuz sonunda yeni ekran kartlarından söz ediliyor,o konuda bi bilgisi olan varmı?

her yardım için önceden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni seriler derken daha ne yeni serisi :)

Nvidia yeni temiz GT260 ve 280'i çıkardı. ATI yeni temiz 4850 ve 2870'i çıkardı, yaz sonuna yeni birşey gelemez çünkü bu kartları baltalar. 2 aya da bunların fiyatları düşmez. Ya 3+ ay bekleyecen fiyatları düşecek ya da şimdi gayet de iyi bir zaman ekran kartı almak için.

Beklemenin bir avantajı hazır O/C edilmiş bu yeni kartların piyasaya düşmesi, beklemeye deger mi degebilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Senelerce amd kullanmış ve sonra intel c2d'ya geçmiş birisi olarak amd alma diyorum,tavsiye etmiyorum,intel rule diyorum.
Yeni 4870'ler falan baya iyi buarada düşünebilirsin,ben 8800gt kullanıyorum buarada oda iyi bi kart,sorunlu bi tarafı varmıdır bilmem ama,sanmıyorum bi problem çıkaracağını.Bekledikten sonra sürekli yeni bişeyler çıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz sordum soruşturdum
thermaltake kasa alcam,sevinsin gariban,102 dolara çeşitleri varmış o kadar pahalı değilmiş.
500 yada 600w alabilirim sorun değil

msi anakarttan vazgeçtim asus P5Q düşünüyorum
msi p7n hakkında çok kafa karıştıran/olumsuz inceleme okudum.
hiç riske giremem

ekran kartını hd4850 düşünüyorum

işlemciye hala karar veremedim
duomu quadmı
hmmm
e8400 de karar kılcam sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

quad oyunlar icin anlamsiz $u anda..

e8xxx orta seviyenin krali.

o sistem $oyle olur hatta..

Xp li olani:

p35
e8400
HD4850
2gb 800mhz
250gb
samsung 225bw (veya muadili)
klaiteli klavye
kaliteli mouse

opsiyonel olarak X-fi gamer.

cok para tutmaz, kaliteli oyun oynatir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman 5 diyecektim 4 demişim :) P35 de olur o da iyidir, anakart'a çok da takma bence zira iyi bir anakartın avantajı sonradan yapılacak upgrade'e imkan tanımasıdır ama Aralık gibi Nehalem ile birlikte chipset değişecek ve zaten şu anda aldığın herhangi bir anakarta upgrade yapamayacaksın istesen de. O yüzden çok pahalı birşey almana gerek yok, sistemdeki diğer parçaları kaldırabilecek bir kart bence yeterli olur.

Bu arada, ramleri 1GBlık olarak alırsan daha ucuza gelebilir zaten 4 slottan 4GB ram hayli hayli yeter kardeşine 2 yıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıorum 8800gt nin normal seviyesi 150W.Sparkle Calibre(O/C) 8800GT tam yükte max 360W(kutusunda yazıo).Yani oc li versiyonu bile max 360.

Q6600(8MB CACHE) öneriyorum E8400(6MB CACHE) ile aralarında 40milyon fark var.Ayrıca 2mb cache farkı var.İlerde oc falan yaparsınız zaten q6600 lerin oc kapasitesi de sağlam.Performans testlerindede q6600 5 6fps fazla değer verio yani 40milyon fark ile güzel seçim.HD 4850 p/f olarak çok çok iyi bi kart.8800gt leri testlerde ezmiş geçmiş durumda 9800gtx e yakın bi kart tek sorunu fazla ısınması denilio bunuda güzel bi soğutma sistemiyle kurtarabilirsin.Yinede iceq turbo versiyonları daha iyi olucaktır marka seçiminde ise HIS i öneriyorum.Kasa için Cooler Master RC-690 imba ötesi bi kasa 460W psu ile satılıo ve bu sistemi hayli hayli kaldıracak seviyede ki bu CM gerçek 460W tır.OC den sonra ise yetmicektir tabiki.

Sonuçta hayırlı olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...