Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok baba adamim valla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe sagolun =]

Cuce said:

ahaha sıkılmış bu babası.

pekde tombikmiş maşallah

kizim surtuk biraz, seviyor gezmeyi

o fotografta da arabasinda zaten, ama foto icin yuruyus kesilmis, niye durduk lan bakisi o
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

Nefr said:

alin size goz =P

ALLAHIIMMM!!!!!
nefir naaptın sen yea.
41 kere be... tütütütü...

teesuf ederim.. Ben bisi yapmadim mi yani yaaa??? Butun isi biz yaptik Nefr tebrikleri toplasin oh walla. Ayrica gozlerde anne tarafi sulalesinden cekme..
Mesaj tarihi:
PeriTh said:

teesuf ederim.. Ben bisi yapmadim mi yani yaaa??? Butun isi biz yaptik Nefr tebrikleri toplasin oh walla. Ayrica gozlerde anne tarafi sulalesinden cekme..

estafitifiti yengem, sen ortalıkta yoksun diye..
yoxa nefir tek başına bişey yapabilecek olsa madenden elemental çıkarırdı önce :P
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mutlu yillar lily bade

ilk yili devirdik, mutlu ve gururluyuz

yarina yeni foto da koyarim ugrasamayacagim simdi ama gununde kutlamis olayim buradan da, ruzgara kapilip benim kizimi unutmasin patiler dedim =P
Mesaj tarihi:
Nefr said:

mutlu yillar lily bade

ilk yili devirdik, mutlu ve gururluyuz

yarina yeni foto da koyarim ugrasamayacagim simdi ama gununde kutlamis olayim buradan da, ruzgara kapilip benim kizimi unutmasin patiler dedim =P

rüzgarı kıskanmış resmen. yok artık ya :D
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

arkadaki televizyonda fantastik bişeyler mi var siz ne izletiyonuz el kadar çocuğa lord of the rings falan mı

ahaha aynı şeyi düşündüm :D

nazar'a karşı kesin çözüm:

Mesaj tarihi:
ahaha lotru atlamistim, yok oole random bisi iste, yasak tv kizima normalde. baby tv acmazsak ilgilenmiyor zaten

ne kiskancam damadimi, dogumgunlerini 3 gun 3 gece beraber kutlariz ileride zaten =P
Mesaj tarihi:
Nefr said:

cikarin beni buradan, ben deli degilim

http://img697.imageshack.us/img697/3589/lily9.jpg

9 ayi bitirdik, mutlu ve gururluyuz

çok şekermiş burda, nazar göz değmesin maşallah.
Mesaj tarihi:
Nefr said:

ahaha lotru atlamistim, yok oole random bisi iste, yasak tv kizima normalde. baby tv acmazsak ilgilenmiyor zaten

ne kiskancam damadimi, dogumgunlerini 3 gun 3 gece beraber kutlariz ileride zaten =P

aaa sadece doğumgünü olur mu bak, nişan,nikah,düğün falan da beraber kutlarsınız inşallah dimi =D
  • Yeni Oluştur...