obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ay ama maşallaaahh yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kollara bak yaa ısır öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ahaha sıkılmış bu babası. pekde tombikmiş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Nefr said: alin size goz =P ALLAHIIMMM!!!!! nefir naaptın sen yea. 41 kere be... tütütütü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 çok başarılı bir çocuk olmuş allah bağışlasın=) artık Sufi'den de bir torun bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 hehe sagolun =] Cuce said: ahaha sıkılmış bu babası. pekde tombikmiş maşallah kizim surtuk biraz, seviyor gezmeyi o fotografta da arabasinda zaten, ama foto icin yuruyus kesilmis, niye durduk lan bakisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Emaleth said: Nefr said: alin size goz =P ALLAHIIMMM!!!!! nefir naaptın sen yea. 41 kere be... tütütütü... teesuf ederim.. Ben bisi yapmadim mi yani yaaa??? Butun isi biz yaptik Nefr tebrikleri toplasin oh walla. Ayrica gozlerde anne tarafi sulalesinden cekme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 :) Maşallah be sana. Güzelliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 YERUM ONİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fazla olmuş bu maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 PeriTh said: teesuf ederim.. Ben bisi yapmadim mi yani yaaa??? Butun isi biz yaptik Nefr tebrikleri toplasin oh walla. Ayrica gozlerde anne tarafi sulalesinden cekme.. estafitifiti yengem, sen ortalıkta yoksun diye.. yoxa nefir tek başına bişey yapabilecek olsa madenden elemental çıkarırdı önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 nefir&perith anam nazar değmesin pek güzelmiş. maşallah tütütüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Nefr görünen o ki ileride kızının aşıklarıdan çekeceğin var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cikarin beni buradan, ben deli degilim http://img697.imageshack.us/img697/3589/lily9.jpg 9 ayi bitirdik, mutlu ve gururluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arkadaki televizyonda fantastik bişeyler mi var siz ne izletiyonuz el kadar çocuğa lord of the rings falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 aman da aman ilgili motivational pic http://pix.motivatedphotos.com/2009/4/5/633745424089179510-level1human.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 gözler epic, cha 18 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mutlu yillar lily bade ilk yili devirdik, mutlu ve gururluyuz yarina yeni foto da koyarim ugrasamayacagim simdi ama gununde kutlamis olayim buradan da, ruzgara kapilip benim kizimi unutmasin patiler dedim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ikinci ısmı beyd diye mi okunuyor yoksa bade diye mi? :p mutlu yıllar hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Nefr said: mutlu yillar lily bade ilk yili devirdik, mutlu ve gururluyuz yarina yeni foto da koyarim ugrasamayacagim simdi ama gununde kutlamis olayim buradan da, ruzgara kapilip benim kizimi unutmasin patiler dedim =P rüzgarı kıskanmış resmen. yok artık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ardeth said: arkadaki televizyonda fantastik bişeyler mi var siz ne izletiyonuz el kadar çocuğa lord of the rings falan mı ahaha aynı şeyi düşündüm :D nazar'a karşı kesin çözüm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahaha lotru atlamistim, yok oole random bisi iste, yasak tv kizima normalde. baby tv acmazsak ilgilenmiyor zaten ne kiskancam damadimi, dogumgunlerini 3 gun 3 gece beraber kutlariz ileride zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Nefr said: cikarin beni buradan, ben deli degilim http://img697.imageshack.us/img697/3589/lily9.jpg 9 ayi bitirdik, mutlu ve gururluyuz çok şekermiş burda, nazar göz değmesin maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Nefr said: ahaha lotru atlamistim, yok oole random bisi iste, yasak tv kizima normalde. baby tv acmazsak ilgilenmiyor zaten ne kiskancam damadimi, dogumgunlerini 3 gun 3 gece beraber kutlariz ileride zaten =P aaa sadece doğumgünü olur mu bak, nişan,nikah,düğün falan da beraber kutlarsınız inşallah dimi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar