Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 çocukluktan beri tanıdığım Marc O'Conner(markokanır) bu forumda. übermensch dostum phobost mu forumlarda. gerçi herif üye oldu bu sefer de login olmuyor. ne malsın. lisede hep koridorda gördüğüm bi kızla ben, mezun olduktan sonra paticik'te tanıştım.(n-c) dersanede gördüğüm, "oha tatlı bi hatunmuş" dediğim kızın resmini biri albüme koydu. bugün seagle bi mesaj çekti. geçenlerde ekşi sözlükte tanıştığım bi yazarın kız kardeşinin erkek arkadaşıymış kendisi. suser arkadaşım patickte takıldığımı biliyomuş(başlığımda yazıyomuş unutmuşum.) seagledan selam yollamış. kendimi the truman show sandım. herkes ne yaptığımı biliyomuş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paticik is dominating your life! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 O KIZ MATFENE GİDİYORDU AYRICA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 asdasda evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 eternalus unutma, nihanlar seni izliyor. bunu eklemeyi unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 olm nihanı nerden tanıyosunuz lan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 seagle oku yavrum, biyodizelin adıyla oku. http://forum.paticik.com/read.php?62,3355269,page=3#msg-3355489 burdan itibaren oku. burtonesk de bir nihan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kısaca hayatın patimi olmuşmu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 BALDIZIMDAN KORKUYORUM; EVET NİHANDAN KORKUYORUM LAN ARTIK; HER YERDEN ÇIKIYO AHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Llama said: kısaca hayatın patimi olmuşmu ne :D evet, hatta sechil geçen gün beni yakaladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sırf geyik yapmak için, ayırdım siigılı sevdiceğinden, ağladı msn'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sevenleri ayırdınız :P yok lan gençler geyik yapsın biz şu anda konuşuyoruz mesela, takılın siz :P abilik yapar sadasgae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hiç görüşmedim PATHÇİK ten biriyle. Bi kaç kişi vardı ultimadan arkadaşımdı hiç gitmedim buluşmalara 50sap var diye pişman mıyım biraz :p belki bi kaç güzel insan tanırdık. pati ye en yakın olduğum zaman akdeniz pub a masaya nick kazımışlardı tipler sonra ben o masaya oturmuştum . işte o zaman. patçik gücünü hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar