Tarist Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İstanbul anadolu yakasında AOC Eu için prepaid kart satan bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bunları türkiyede satan bir yer olduğunu sanmıyorum ama yinede aral.com.tr 'dan forumlar vs ile sorabilirsin , zamanında wow için getirtmişlerdi gerçi henüz aoc için piyasaya sürüldümü ondan bile haberim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Darksun said: henüz aoc için piyasaya sürüldümü ondan bile haberim yok =) Piyasaya sürülmez olur mu yahu. İlk günden beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Valla WoW un prepaidleri çok faiş fiyatlara satılıyordu 2 aylık için 3-4 aylık parası veriyorsun Türkiye'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Normalde piyasada olması gerekiyor ama ben official forumları çok okuduğum için bayağı flame post'u gördüm hani kartlar felan tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 prepaid card olmayabilir oyun +18 olduğu için 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar