auroraa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 militarizm ve sexism birbirlerine ne kadar da yakışıyorlar. bu mutlu beraberlik karşısında gözlerimiz doldu.
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 asıl altlarında süper hummer jip olacaktı ki sen o zaman gör bizi.
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 mümkünse bu orduya giriym bidaha çıkmiym :D
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 arkadaşlar bu viktorun bi tuzağı. bizi orduya sokmaya çalışıyor. sonra da darbe yapıcak. ben bildim ben bildim! meğersem en birinci benmişim.
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dünya'nın en ünlü asker kaçağı Bar Rafaeli
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu hatunu askere alırlarsa gönüllü patlaması yaşarlar.
Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sahi ne yapıyorlar askerde, kadınlarla erkekleri nasıl ayrı tutuyorlar(ya da tutuyorlar mı)? Ayrı kışlalar filan mı var acaba?
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Drigeolf said: Sahi ne yapıyorlar askerde, kadınlarla erkekleri nasıl ayrı tutuyorlar(ya da tutuyorlar mı)? Ayrı kışlalar filan mı var acaba? ayrıdır heralde. başka türlü mümkün değil. :D
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Beyler hevesinizi kırmak istemem ama İngiliz ordusunda ordu mensuplarıyla cinsel ilişkiye girmek ihraç sebebi. Gerçi İsrail'de askerlik yapanlardan her 2-3 yılda bir "anılarım" türü kitap çıkaran oluyor. BONUS! Bonus:
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 israilde askerlik 3 yıl kız-erkek sonra paralı izin. 3bin doları alıp dünya turu kasıyolar o parayla culsuz gencler
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 SturmVogel said: Beyler hevesinizi kırmak istemem ama İngiliz ordusunda ordu mensuplarıyla cinsel ilişkiye girmek ihraç sebebi. Gerçi İsrail'de askerlik yapanlardan her 2-3 yılda bir "anılarım" türü kitap çıkaran oluyor. BONUS! Bonus: tuh
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 SturmVogel said: BONUS! Bonus: 600M Euro harcayınca suçlu diyorlar. Baksana şunlara. :)-D
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Fistan said: israilde askerlik 3 yıl kız-erkek sonra paralı izin. 3bin doları alıp dünya turu kasıyolar o parayla culsuz genclerkız 2 erkek 3 sene diye biliyorum artı kadınları genelede geri hizmetlere alıyorlar... yazın olimposa çocuk yaşta diyebileceğim israilli gençler geliyordu 30 kişilik druplar halinde, askerden önce vur patlasın çal oynasın eğleniyorlardı..ordu finanse ediyormuş seyahatlerini, taş kızlar vardı arasında, israil normal olarak en katılınılası ordu bu yönden.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kız 2 erkek 4 diye biliyorum ben de.
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ya hadi herşeyi anladık diyelim. Eğer gerçekten özel tim olarak kadınları kullanacaksan niye çarşafa sokuyorsun. Tamamen vücüt hatlarını kapatan daha oturaklı giysiler üretsene. Bu ne abicim ya koşarken eteğine basarım düşer bu kafası gözü patlar. Adam öldüreceksen mahremiyet de bir yere kadar artık yuh be. Bu ne ya;
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İran ninja yetiştiriyor işte. Akıllıca. Hem ninja yetiştirmek daha ucuza geliyordur. Nato falan irana karşı samuray yetiştirse, pahalı olacak onlar için, başka türlü de baş etmesi zor. Çok zekice hakikatten.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dev said: İran ninja yetiştiriyor işte. Akıllıca. Hem ninja yetiştirmek daha ucuza geliyordur. Nato falan irana karşı samuray yetiştirse, pahalı olacak onlar için, başka türlü de baş etmesi zor. Çok zekice hakikatten. en sagdaki sana benziyor lan
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 iran olası amerikan işgalinde chuck norris e karşı kadın ninjalar taktiği geliştirmiş
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Viktor said: soyle birsey donuyor 4chan da rastladim ilk sonra dannychoo da gorunce paticik mahrum kalmasin dedim iran yok ama keske onuda koysalardi :D Oha Vietnam hatunu direk toshokan sensoudaki Iku'nun 3D hali http://www.designchronicle.com/memento/images/spring2008/toshokansensou.jpg
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 asdada fistanın dev benzetmesi :D
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kaede said: Oha Vietnam hatunu direk toshokan sensoudaki Iku'nun 3D hali ahah gerçekten de öyle, çinli olanı da biraz glass heart'a benzettim. (:P)
Öne çıkan mesajlar