Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydin orduya katilalim!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Drigeolf said:
Sahi ne yapıyorlar askerde, kadınlarla erkekleri nasıl ayrı tutuyorlar(ya da tutuyorlar mı)?
Ayrı kışlalar filan mı var acaba?

ayrıdır heralde. başka türlü mümkün değil. :D
Mesaj tarihi:
SturmVogel said:
Beyler hevesinizi kırmak istemem ama İngiliz ordusunda ordu mensuplarıyla cinsel ilişkiye girmek ihraç sebebi.

Gerçi İsrail'de askerlik yapanlardan her 2-3 yılda bir "anılarım" türü kitap çıkaran oluyor.

BONUS!

Bonus:

tuh
Mesaj tarihi:
Fistan said:
israilde askerlik 3 yıl
kız-erkek

sonra paralı izin. 3bin doları alıp dünya turu kasıyolar o parayla culsuz gencler
kız 2 erkek 3 sene diye biliyorum artı kadınları genelede geri hizmetlere alıyorlar...

yazın olimposa çocuk yaşta diyebileceğim israilli gençler geliyordu 30 kişilik druplar halinde, askerden önce vur patlasın çal oynasın eğleniyorlardı..ordu finanse ediyormuş seyahatlerini, taş kızlar vardı arasında, israil normal olarak en katılınılası ordu bu yönden.
Mesaj tarihi:

Ya hadi herşeyi anladık diyelim. Eğer gerçekten özel tim olarak kadınları kullanacaksan niye çarşafa sokuyorsun. Tamamen vücüt hatlarını kapatan daha oturaklı giysiler üretsene.

Bu ne abicim ya koşarken eteğine basarım düşer bu kafası gözü patlar.

Adam öldüreceksen mahremiyet de bir yere kadar artık yuh be.

Bu ne ya;

Mesaj tarihi:
İran ninja yetiştiriyor işte. Akıllıca. Hem ninja yetiştirmek daha ucuza geliyordur. Nato falan irana karşı samuray yetiştirse, pahalı olacak onlar için, başka türlü de baş etmesi zor. Çok zekice hakikatten.
Mesaj tarihi:
Dev said:
İran ninja yetiştiriyor işte. Akıllıca. Hem ninja yetiştirmek daha ucuza geliyordur. Nato falan irana karşı samuray yetiştirse, pahalı olacak onlar için, başka türlü de baş etmesi zor. Çok zekice hakikatten.

en sagdaki sana benziyor lan
Mesaj tarihi:
Viktor said:

soyle birsey donuyor 4chan da rastladim ilk sonra dannychoo da gorunce paticik mahrum kalmasin dedim

iran yok ama keske onuda koysalardi :D

Oha Vietnam hatunu direk toshokan sensoudaki Iku'nun 3D hali

http://www.designchronicle.com/memento/images/spring2008/toshokansensou.jpg
  • Yeni Oluştur...