Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hellfire ne mal bişeydi ya. sierra ne yapmaya çalıştıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 multide bugla arkadaşımı kesiyodum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 lise hayatım nerdeyse diablo 2yle geçti 4 sene boyunca paso onu oynadım ama sanırım pek becerikli değildim 3 kez baal kesebildim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 fallout rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ülen başlayalım dedim diabloya 2 de 3.questlarda dark wood da yatış oldum paladinle :( Ville Lancer lar bitirdi beni undeground passage dan kafayı çıkarttımıydı kesiyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar