GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Valla affetti, birazdan tekrar yemeğe çıkıyoruz tey tey oh be.. paylaşmak istedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Heheh sevindim senin adına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ne olmuştu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 cocukta bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sıkısıp kalmayın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oper said: ne olmuştu ki? http://forum.paticik.com/read.php?20,3233238,page=2 şöyle bişeyler falan neyse azimle büyük abdestini yapan taşı delermiş... Llama said: cocukta bekleriz söz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Diğer konuyu hatun görmeden sildir hemen. Çabuk çabuk çabuk. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evet haklısın burdan yetkililere yakarışta bulunuyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 O topicte de virgül kullansaydın keşke. Aç karna hararet yaptı yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oha imha edin o topiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 diğer topic imbaymış lan. dfdssad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bi kızı conan nası unutturur abi yaa : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 tebrikleeer!! mutlu oldum lan güzel insanların barışması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Llama said: bi kızı conan nası unutturur abi yaa : ))) CONANDAKİ DİŞİ KARAKTERLERİ GÖRMEDEN KARAR VERME DOSTUM !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 koyunda görelim şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 e gratz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dişi karakterlerin göğüsleri küçültüldü diye oyunculardan tepki geldi be ne diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İnanılmaz tepkiler aldılar. Before/After Patch koyardım, siz de hak verirdiniz. Ama banlanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nıye sıkıstırdın kızı duvara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sahiplenme duygusu olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 of öbür topicdeki aoc-sevgili ilişkisini okuyunca garip oldum be..2 senelik sevgilimden ayrılmıstım.Barışmak için hiç çaba harcıyacağıma ,wow yeni çıkmıstı ona başladım.Kız aklıma bile gelmiyordu.ha noldu?Burning Crusade çıktı oyundan soğudum,bıraktım.Kız yavaştan aklıma gelmeye başladı ne güzel günlerdi tekrar denesem mi falan diye düşünmeye başladım.ama kız evlenmişti bile... Ben bu wow un ta....BC çıkmasa ne güzel unutmustum kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 zaten wowa girmiyorum kafam bozuk, laf etmeyin oyuna. al ben hunterimi kasiyorum yenden cok eglenceli quest helperla resmen dusunmeden otoya bagliyosun hersey, o kadar eglenceli ki, dusunmemek zaman gecirmek level kasmak dusunmemek quest okumak zorunda bile degilim, ben boyle kaymak bi iş gormedim arkadas quest helper yeri gostersin atla kodoya git sal peti carcarcar kes mis dun hic anlamadan 3 level kastim. 40-->43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 3 level az. 41-47 kastım tankadinim ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 valla oyunu ayrılmadan önce eski sevgilinle oynayınca öyle güzel düşünüyosun ki :D pl'le bi günde 50 olmanın sevincini anlamaz oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar