Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet arkadaşlar ben sonunda evden serverimi kurdum ama çok sorunla karşılaştım mesala dragon yapıyom sadce ısmı çıkıyo ama kendı ortalıkta görünmüyo çok bole oldu çogu sever clıent hata verdı ve ben ölümsüz olamadım o account plevel 7 i nereye yazıcam gerçek oyunda admın olarak görülüyom ama tıtlede app yazıyor mesala runebook yapıyom kendısı gözükmüyo bunları acaba ınsıde uo danmı alıcaz alıcaksa nereye kaydedıcez pls yardım ha birde vendorları buy deyınce olmuyo spawnların çantalarını nasıl belırlerım bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ayrıyetten bs menu çıkımıyo adları yok gözükmüyo kafayı yıcem yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hadi azda çalış olcek olcek :)[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya hadescık yapnma asagılama benı yapma işte anlat olsun bıtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ya aşağılamıyorum kardeş ben runuo felan bilmem sadece azmin var diyorum kesinlikle aşağılama değil[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 saols ama görüyon demı azmı sponunda başardım hadescık tel veremmı konusurmuyuz arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 :) euheu[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ben arayamam dersler b.k oldu babam hiç bişeye izin vermiyo kaçak geldim cafeye bilgisayarı aldı elimden :)[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya bende 4 zayıf var ama oldun düzeltiriz sıkma sen canını ya kımse bu benım sorunuma çaru bulamıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 client'ında sorun var muhtemelen. vaktin yoksa patchlerini kontrol et. -muhtemelen sorunu çözmez- varsa uoyu tekrar yükle. ayrıca daha detaylı bilgi vermen gerekli yardımcı olabilmemiz için hangi client versiyonu kullanıyorsun? 2d mi 3d mi deniyorsun? 2d deniyorsan 3d, 3d deniyorsan 2d client ile girebiliyor musun? ve aklıma gelmeyen bir ton soru...[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 2 side var ama ben 2d ile baglanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 muhtemelen patch eksikliğindendir.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 e bende internet yok nasıl yapıcm patch ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar