Merckk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 jungle said: ok bir şey daha var Age of Conan Quick Start 2.6 bu mod u kurun GENERAL options dan Allow direct start of Age of Conan without patcher işaretleyin sonra tekrar ageofconan.exe den oyunu çalıştırmaya deneyin bu programla login ekranına gelebiliyorum ama bu seferde authenticating de takılıyor ve giremiyorum bunun için bi çözüm önerirseniz memnun olurum
ozgurtrk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Merckk said: jungle said: ok bir şey daha var Age of Conan Quick Start 2.6 bu mod u kurun GENERAL options dan Allow direct start of Age of Conan without patcher işaretleyin sonra tekrar ageofconan.exe den oyunu çalıştırmaya deneyin bu programla login ekranına gelebiliyorum ama bu seferde authenticating de takılıyor ve giremiyorum bunun için bi çözüm önerirseniz memnun olurum oyunu direk age of conan.exe den aç ana klasördeki..
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Neyse bir sürü oyun yüklemiştim bende , onlarla takılırım artık =/
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben oyundayuım arkadaşın söylediği taktikle. henüz normal problem çözülmedi mni ?
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yarına kadar çözülmezse biraz zor patchleriz =P
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ttnet 'e telefon açıp daraltma kampanyası düzenleyelim :D
Zinxen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 alternatif cozum. your freedom + sockscap / freecap http://forum.paticik.com/read.php?43,3042562,page=1 wow'u aoc'ye uyarlayin sadece.
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Efendim yarın naparız diye düşünmeye gerek kalmadı yatmadan deneyeyim diye çıktıkdan sonra bypass etmeden girmeyi denedim. Problem düzelmiş gibi duruyor eğer yarın tekrar bozulmazsa. :)
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ewet patch sonrasına kadar birşey olmasında patch yaptıktan sonra ne olursa olsun :P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hayvan said: Düzelmiş gibi ... gibisi fazla :p
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 şansa bak biz patch yapamayacağız diye endişe ederken patch gelmedi :D
Warghammer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Galiba en yakın update çarşamba günü.
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Patch gününü çarşambaya almışlar, artık haftada 1 olucakmış. Bi de test serverlarını subscriber olan herkese açmışlar forumlara bakarsınız duplicater var , aoc kopyasını oluşturup test serverlarına girebilmek için .
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Haftada bir Patch ile nasil basa cikabilecekler simdi iyice merak ettim.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mesela sence neleri patchlemeleri lazım
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mighty_THoR said: mesela sence neleri patchlemeleri lazım ahaha aynısını ben yazacaktım :) şu oyunu oynanamaz hale getiren nedir çok merak ettim (buglar acısından) beğenmeyen beğenmez ona lafım yok zevk meselesidir de şu oyunu oynanamaz hale getiren nedir
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 soulstorm serverındaki serverpolis guildi. onlara patch lazım ahah
Cassander Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o degilde ben gene bu downloading patch ekraninda kaliorm şu dakika itibariyle. oyundaki haritalarin gri olmasindan dolayi oyunu restartliyim dedim. Restartladigima da pişman oldum şimdi. LocalConfig de patch kismini silip exe den aç diorm ondada onaylama ekraninda kalio. ne yapicam ben. gelde delirme.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şuanda yurdumdan kaynaklanan bir bağlantı sorunu var viva la telekom
Cassander Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 anca onu bunu reklamlarda oynatsinlar oraya buraya para yedirsinler nerde arkadaşim bu hizmet. ne zaman görücez yada hiç diyebilcekmiyiz helal ttnet diye. eşek yüküyle para aliyolar karşiliginda bizede söylenmek kalio hayret bişi ya. 32 mbit yapacagina önce alt yapini hallet .
Warghammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 quick start programı da işe yaramıyor.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şuan istanbul anadolu yakasının yarısında bağlantı yok bendede ping uçtu
Öne çıkan mesajlar