Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jungle said:
ok bir şey daha var Age of Conan Quick Start 2.6
bu mod u kurun GENERAL options dan Allow direct start of Age of Conan without patcher işaretleyin
sonra tekrar ageofconan.exe den oyunu çalıştırmaya deneyin

bu programla login ekranına gelebiliyorum ama bu seferde authenticating de takılıyor ve giremiyorum bunun için bi çözüm önerirseniz memnun olurum
Mesaj tarihi:
Merckk said:
jungle said:
ok bir şey daha var Age of Conan Quick Start 2.6
bu mod u kurun GENERAL options dan Allow direct start of Age of Conan without patcher işaretleyin
sonra tekrar ageofconan.exe den oyunu çalıştırmaya deneyin

bu programla login ekranına gelebiliyorum ama bu seferde authenticating de takılıyor ve giremiyorum bunun için bi çözüm önerirseniz memnun olurum

oyunu direk age of conan.exe den aç ana klasördeki..
Mesaj tarihi:
Efendim yarın naparız diye düşünmeye gerek kalmadı yatmadan deneyeyim diye çıktıkdan sonra bypass etmeden girmeyi denedim. Problem düzelmiş gibi duruyor eğer yarın tekrar bozulmazsa.

:)
Mesaj tarihi:
Patch gününü çarşambaya almışlar, artık haftada 1 olucakmış.
Bi de test serverlarını subscriber olan herkese açmışlar forumlara bakarsınız duplicater var , aoc kopyasını oluşturup test serverlarına girebilmek için .
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
mesela sence neleri patchlemeleri lazım

ahaha aynısını ben yazacaktım :)
şu oyunu oynanamaz hale getiren nedir çok merak ettim (buglar acısından) beğenmeyen beğenmez ona lafım yok zevk meselesidir de şu oyunu oynanamaz hale getiren nedir
Mesaj tarihi:
o degilde ben gene bu downloading patch ekraninda kaliorm şu dakika itibariyle. oyundaki haritalarin gri olmasindan dolayi oyunu restartliyim dedim. Restartladigima da pişman oldum şimdi. LocalConfig de patch kismini silip exe den aç diorm ondada onaylama ekraninda kalio. ne yapicam ben. gelde delirme.
Mesaj tarihi:
anca onu bunu reklamlarda oynatsinlar oraya buraya para yedirsinler nerde arkadaşim bu hizmet. ne zaman görücez yada hiç diyebilcekmiyiz helal ttnet diye. eşek yüküyle para aliyolar karşiliginda bizede söylenmek kalio hayret bişi ya. 32 mbit yapacagina önce alt yapini hallet .
  • Yeni Oluştur...