Sarp99 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dün akşam 4-5 Mb'lik bir patch vardı onu yükleyerek rahatça girmiştim. Learning-5'im yarım saat önce bitti. Bari girip benim savaşkan Minmatar'lıya yeni birşeyler öğreteyim dedim. Amma ve lakin ne oyuna ne de www.eve-online.com'a giremiyorum. Sıkıntı sadece bende midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaslar CCP den kaynakli bi baglanti sorunu war sadece biz deil yabancilarda giremiyo oyuna. Oyunu acmaniza ragmen herhangi bi pencere cikmiyor karsiniza deilmi sifre girmek icin. Bu servera ulasilamadigi zmn gerceklesen bir olaydir. Oyununuzda herhangi bi sorun yok tamamiyle baglanti ile alakali beklemekten baska cozumu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yani, pef.. keske pazar gunu olmasaydi su sorun. 6 gundur dogru durust oynamayamiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 login ekranı çıkıyor, şifreyi girip entera basınca auth. barı sayıyor en son zaman aşımına uğruyor öyle kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hala giremiyorum tuh zamanlama kotu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 zzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deon Direspar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu sorun an itibari ile tekrar oluştu bende acaba herkestemi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deon Direspar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yok mudur bu işin bir çözümü arkadaşlar. Biri proxy falan demişti ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Arkadaşlar, sanırım bu yine Türkiye'nin yurtdışı internet çıkışlarıyla ilgili bi sorun. Geçtiğimiz gün de, eve-online'a bağlanamadğım dakikalarda yahoo.com gibi server'ları Avrupa'da olan sitelere bağlanamıyordum. Şu an yine aynısı... Yanlış teşhis mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deon Direspar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lo-noise said: Arkadaşlar, sanırım bu yine Türkiye'nin yurtdışı internet çıkışlarıyla ilgili bi sorun. Geçtiğimiz gün de, eve-online'a bağlanamadğım dakikalarda yahoo.com gibi server'ları Avrupa'da olan sitelere bağlanamıyordum. Şu an yine aynısı... Yanlış teşhis mi acaba? Herşey mümkün Türk Telekom bu. Daha doğru belli internetimiz yokken birde VDSL2 midir neyse onu çıkardılar. Altyapı olmadan nereye kadar.... oooooooofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ewt ztn ttnetten kaynakli oyundan bisey yok yani. Yabancilar girebiliyo ztn. Kablo calismasimi ne yapiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bugunde oyna giremiyorum artik cok fazla kasiniyo bu ttnet eskiden daha az olurdu her yil artiyo ilerde hic giremciez ondan korkuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar