fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben denedim, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 lan zaten bunun izni mi istenir. hiç mi romantik komedi izlemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 öyle olur o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hagii said: yapışacaksın dudağa mı. bunu denediğini söyleme bana şimdi üzerimde denendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yedin mi peki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yedim 1.5 ay sürdü sonucta işe yarıyor diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 aga nasıl olacaktı ki başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 böyle baya yaklaşcaksın, öpme seviyesine kadar geleceksin, sonra seni öpebilir miyim diceksin, ortamın içine sıçacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 aynen ya, öyle bişi sorarsan kesin ortamın içine edersin. ama eğlencesine yapılabilir, tepkiye ve o anki şaşırma durumuna da çok gülünür muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 arkadas ortamında opuebilir. ters tepki alırsan ortamda "BEN DEDIM OLUM OPERIM DİYE İDDAYI KAZANDIM" diyip hem reddeden kız döt edilir hem ortamda rezil olmazsın gibi bişiler sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 lisede olur tabi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Xo said: ehuahu sesu beğendi OMG. yarar işe belki. X( Sesu beğendiyse işe yaramaz demektir. O garip garip şeyler sevio, onu baz alma Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sesu beğendiyse sesu'ya teklif et... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hagii said: oper said: ordaki yazıyı değiştirsen daha güzel olur bence.. dest-i izdivacınıza talibim gibilerinden :) artı oraya bir evim bir arabam maaşım var gibisinden cümleler de ilave etmek lazımX( plazma da eklemek lazim o listeye patiler iyi bilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 not olarak da evinde 37 ekran izleyeceksin bende plazma kararını buna göre ver yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Plazma olmazsa olmazlardan zaten skldjkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Cuce said: Xo said: ehuahu sesu beğendi OMG. yarar işe belki. X( Sesu beğendiyse işe yaramaz demektir. O garip garip şeyler sevio, onu baz alma Mortis. ben? garip şeyler? o senin güzelliğin gökhancım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 fede said: böyle baya yaklaşcaksın, öpme seviyesine kadar geleceksin, sonra seni öpebilir miyim diceksin, ortamın içine sıçacaksın öpebilirmiyim değil, "öpimmi öpimmi?" dicen ozman süper. ayrıca kullancam ben bu kartı merak ettim nası bi tepki olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar