AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 linke atlayip bana sovmeye baslamadan once bikac aciklama yapayim, gerci journalda acikladim detaylica ama siz yinede ugrasmayin. resimler uclu kalemle defter kitap ne varsa uzerine cizilmistir scanner yok, dijital kamerayla resmini cekip bilgisayara attim PS yok, zaten kullanmasini bilmiorum :P hadi bakin ozaman, suanda 4 tane var, daha ekliyecem deviant takilin yo PS: horasa yaw :) senin gecen gun laylaya gittigimizdeki resmi avatar yaptim sormadan. kizmassin dimi? :P[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 dogru soyluyosun ama elimde olan bisey degil ben oturup haydi guzel bi resim cizeyim dedigimde cizemiyorum elime kalem alip karalamaya baslayinca biseyler cikiyo oyuzdende boyle abes yerlerde yapiyorum resimleri neyse kalitesini arttiracam koydugum seylerin biraz photoshop ogreneyim, scanner alayim daha iyi olur[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 guzel.. bide bisey diycem bu altinda baska resimlere linkler 4 tane filan war onlardami senin?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet o sayfadaki butun resimler benim :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 digerleri daha guzel :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kanatlar çok kanat[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 o nedemek ole :) neyse, scanner aldim en kisa zamanda bi update gelecek[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Wings of the Nocturnal 'ı beğendim en çok. eline sağlık bide ingilizce niye bukadar iyi senin, yurtdışında falanmısın?[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 aslinda ngilizcenin iyi olmasi icin yurt disi gerekmiyor Neyse resimler cok guzel,. En azindan fikirler cok guzel Lakin nedense sole bir hava varki, Mesela resmin bir yerini cok guzel yapmis gerisini koyu vermissin. Bu demek oluyorki mesela DemonLord u adami cizmek icin degil kanadi cizmek icin yapmissin gibi gozukuyor. Tavsiyem bol bole cizgi roman oku.Nekadar frp kitabi varsa oku bitir. Sonra dusun bakalim Neler olmali.Neler nelere benzemeli Ozaman ole bole muthis seyler cikmaz senden Devam devam[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 iyi ingilizceden kastım kusursuz bi gramer eksiksiz bi vokabüler diil, sokak ingilizcesi. bunun için de ingilizce konuşulan bi ülkede yaşamak gerekli olabilir[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: The_Guardian, 15 February 2004 15:09 tarihinde demiş ki: Tavsiyem bol bole cizgi roman oku.Nekadar frp kitabi varsa oku bitir. Sonra dusun bakalim Neler olmali.Neler nelere benzemeli Ozaman ole bole muthis seyler cikmaz senden Devam devam Aman dur naaptın. Diğer insanların fikirleri her ne kadar yaratıcılığı arttırsa da, fazla etki yaratıyor insanın üstünde. Çizgi roman konusuna katılabilirim ama frp kitabı konusuna katılamam. Elfi dwarfı ne olduğu belli, yarı ticari kitapların (birkaç ser ive birkaç kitap dışında) birşey geliştirebileceğine inanmıyorum. Benim tavsiyem ünlü çizerlerin işlerini webden takip etmen. Bir de, çizdiğin her fantastik karakterin "yaşadığını" düşünerek çizmen. O karakterin günlük yaptığı işleri, yeteneklerini kafanda düşnünce, bir resim içinde yüzlerce detay çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 slang :P evet rogue yurtdisinda oturuyorum tavsiyeler icin cok sagolun cizgiroman okumak pek tarzim degildir ama fantazi kitaplarindan ilham aliyorum bide gimlinin dedigi gibi unlu cizerlerin calismalari bayagi bi fikir veriyor. misal o kanatlari dragon calismalari ve yarasa anatomisini karistirarak yaptim ama cubbeli ve kanatli bi figur bana ait falan filan :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: The_Guardian, 15 February 2004 15:09 tarihinde demiş ki: Lakin nedense sole bir hava varki, Mesela resmin bir yerini cok guzel yapmis gerisini koyu vermissin. Bu demek oluyorki mesela DemonLord u adami cizmek icin degil kanadi cizmek icin yapmissin gibi gozukuyor. Kesinnnlikle katiliyorum. Kanat hastaligidir gidiyor adamda. Soylediklerine resmen %100 katiliyorum.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oldukca güzel.. tebrikler-başarılar :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bir arkadasimin cizimleri, 3 sene falan oldu, karakalem beyaz kagida 5 dk de karalanmis seyler. bir site icin negatif hale getirilmisti, bir yere kaydedip tekrar negatif yaparsaniz asil karakalem cizimleri gorursunuz. http://www.geocities.com/thodarin/NC/Gallery/Imp.jpg http://www.geocities.com/thodarin/NC/Gallery/Falmakrin.jpg http://www.geocities.com/thodarin/NC/Gallery/Narsis.jpg http://www.geocities.com/thodarin/NC/Gallery/Swordmaster.jpg http://www.geocities.com/thodarin/NC/Gallery/Lightning.jpg http://www.geocities.com/thodarin/NC/Gallery/Gnoll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 burada post ettiklerim 4 sene once cizdigi kendi oynattigi bir frp seansinda meydana gelen olaylarin uzerine yaptigi bir iki cizim. burda post edildigini gordugum tarzda oda hizla 2 dk de karalayarak sacma sapan yerlere cizer :P ortak noktayi gorunce paylasayim dedim. [Bu mesaj Namessar tarafından 16 February 2004 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar