Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce hangi tasarim daha guzel?

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

kılıcın altında da askerler var zaten azmo[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

Quaxis yazısı ewet herkesin ortak görüşü sanırım uyumlu değil. Bir de inatla siyah tonlarını kullanıp kenara yarısı yenmiş kırmızı bir kare koymuşsun, kare ve quaxis yazısını saymaz isek 2.'si daha iyi. Çünkü yazı yazılabilecek kısım hem daha fazla, hem de ayrı bir hava katıyor. Haydin sana iyi çalışmalar.[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya!
Sosyal ağlarda paylaş

He bir de yazı fontu olarak sana tavsiyede bulunabilirdim ama bütün fontolarım gitmiş, Quatrmain ailesi (böyle bir şeydi hatırlayamadım bak.), Mother BB (BB'yle mother arasında bişey vardı ama hatıramıyorum) veya OverLoad'u bir dene. Bu fontları 1001fonts.com dan bulursun, zaten büyük ihtimalle sen de orayı kullanıyorsundur.[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya!

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 16 February 2004 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...