Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ayni taslak uzerine farkli $ekillendirme oldu aslinda, sizce hangisi daha guzel olmu$, 1. olan mi 2. olan mi, goru$lerinizi bekliyorum. (Not: site bir Ultima Online sunucusu sitesidir.)[signature][hline]- never too old to learn!Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Görsel sanatlar bence çok hoş olmuş.[signature][hline]Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bna 2 gibi geldi[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 2. daha güzel bence de yazının modelini dğeiştirsen daha iyi olabilir ortama uyumluluk bakımından[signature][hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 quaxis yasını falan değiştir.. ultima oynuyoruz burda pacman değil =)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet Quaxis'in font'unu degi$tiricem, ancak binlerce font olan sitelerin arasindan adam gibi bir font bulamadim ole bir$ey var :) bu yuzden alternatif olarak onu koydum gecici olarak.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 o soldaki q da quake in q su gbi olsun aynısını koymada benzesin yani..[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 benim goru$umde 2. tasarimda biraz cekicilik var bunun nedeni resim, kilise resminde bir tur derinlik var dikkatli bakildiginda, ve o cok ilgi cekiyor, ve goze guzel geliyor. kendini gercekten mystic & gothic kari$imi bir ortamda gibi hissediyorsun.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Birincisi o(yazı tipi) ikincisi ikinci olan daha orjinal gibi geldi[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 birinci tasarimda ki benim en sevdigim ve anlamli nokta ise kilic ile Q harfinin birle$tigi yer (sol ust), bu kilicin gucu ile Quaxis'i birle$tirdik gibi bir anlam ta$iyor.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 2[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ıkı cok hos bence[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 dmx 2. resim guzel birde ilk resimdeki angel vari seyi nerde bulabilirim orjinalini wallpaper yapıcamda =)[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ilkinde orası oturmuş hakkaten fakat böle melek resmi arkası düz siyah çok basit kalmış, bide melkle soldaki şerit uyumsuz geldi bana ama ikinci bi bütün olmuş bide sağlam bi fon, şöle bir daha bi baktımda kesin iki derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 elbette 1[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Kobe, 16 February 2004 00:50 tarihinde demiş ki: dmx 2. resim guzel birde ilk resimdeki angel vari seyi nerde bulabilirim orjinalini wallpaper yapıcamda =) istiyorsan uploadlayabilirim. ama wallpaper olabilecek kadar buyuk bi$i degil yani :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Azmodai, 16 February 2004 00:53 tarihinde demiş ki: mumkunse arkadadaki darkangels cizimlerinden alinmis kilicli darkangel figurunu kullanma. tam olarak solemek istedigini anlayamadim, kullanma demendeki amacin, guzel durmadigimi?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 2 side güzel. Az buçuk araklama olsada hoş yani ehhe yakışmış. Ancak 2 de neden kilise kullanıldığını anlamadım ben hehe. Osuruktan nem kapıyorsun falan demeyin hemen hehe.Güzel duruyor hakkaten.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 birincisi çok farklı renk var ve bu renklerin kötü kullanımı var. Ayrıca altta ve üstte farklı font'lar kullanmanız çok kötü olmuş. Backround'lar da kullanılan çizimlerin kara kalem olmasına karşın üstüne çok renkli komposizyon oluşturulması hoş durmamış. Ha birde üstte quaxis için kulladığınız font böyle bir temaya yakışmamış. Bence illaha ben çizim kullanıcam dersen, çizimleri sadece üst tarafta formuna uygun şekilde kullanmanız.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 2 ve bu arada o q'yu kaldır.Kırmızıda olması kotu olmus illa kalıcak diyorsanda.Font secimi iyi değil.Başka bişi yok doldurunca güzel olur...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bu arada 1. resimdeki darkangel'i wallpaper yapmak isteyen arkada$larimiz buyrun resmin kendisi:[signature][hline]- never too old to learn!Quaxis | Dmx [Bu mesaj Dmx tarafından 16 February 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Dmx tarafından 16 February 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ı ıh çirkin oldu yok mu daha büyüğü aah yaptım nereye link veriliyodu [signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 16 February 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 aslinda bir cok ki$i siteyi "satanist" sitesine benzetti, arkada$larimdan kime gosterdiysem. benim amacim "gothic & mystic" kari$imi bir site yapmakti. ve ole oldu, ama abarti bi$i degil bence. yani kurukafa vs. insan etkileyecek kadar onemli olmama li?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Sitesine kafatası koyan satanist oluyor artık.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar