YLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 5 saniyede suyu dondurdu adam : http://www.vidivodo.com/160587/5-saniyede-su-dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sanki donma anında görüntü kesip eklenmiş gibi. Ama gerçekse süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 said: kaymazahmet (0) Hayır Katılmıyorum Yorum Katılıyorum (2 Gün Önce Eklendi) kardeş icine ne katıyosun ben bişey anlamadım nasıl oldu bu iş of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 değil tabi ki suunu ısı kapasitesi çok fazla öyle bi bardak su dandirik bir pipetin ucunu yanmayla donmaz arkadaş ama deniycem yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hayır bi de içine tuz koyuyo öyle donduruyo bi kere ordan belli kolpa olduğu niye tuz koyuyosun arkadaş hiç koyma daha iyi. of gece gece stres oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bardak çatlamaz mı o kadar çabuk soğuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Su 0 derece bile olsa o kadar küçük alevle imkanı yok yahu. Öyle hızlı reaksiyon olamaz inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 essah kı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 said: I‘m guessing that the liquid in the glass is less than pure H2O to begin with. I’m guessing it’s more likely a super saturated solution of sodium acetate than just regular tap water. The tiny amount of salt he puts in would hardly alter the amount already present in tap water. Nor would the addition of salt aid in the expulsion of heat from water. Unlike the exothermic reactions possible with a sssa solution. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar