nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ya ben kırmızı şarap çok seviyorum, içiyorum falan elitist diyolar bana :( Şarap güzel bişey, gerçi elit olmak da ayıp değil niye benle dalga geçiyolar? PS: Evet kafam güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 itöldüren iç o zaman kimse bişe demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 İçmem ben keyif alarak şarap içmeyi seviorum. En acı dertlere bile "amaaan öperler" dedirten iyi bir dosttur şarap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 zengin misin oğlum sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 küp vişne şarabı iç votka etkisi yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 nileppezdel said: elitist diyolar bana :( gerçi elit olmak da ayıp değil niye benle dalga geçiyolar? benden baska yapan da mı var bu tavırları? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Seviyorum abi kırmızı şarap, iyidir valla. Aşağıda depoda duruyo annemin şarapları ben de alıp alıp içiorum işte şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mulgear6 said: nileppezdel said: elitist diyolar bana :( gerçi elit olmak da ayıp değil niye benle dalga geçiyolar? benden baska yapan da mı var bu tavırları? :) Yok ama ya olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şargoz ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 evde limon varsa ben de gidip bi votka limon yapayım bari ama %90 yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Çık limon al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 artık %100 yok, onun yerine soda içeyim ben de, nerden nereye pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sek iç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya öyle güzel olmuyo yarın içerim stolichnaya hem de soda bitsin becherovka içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Afiyet olsun, yarasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Şarap iyi hoşta ben asıl vodka aşkını anlamıyorum.İçerim içersin iyidir arada ama oturup abi bi vodka çakalım dendiğinde anlamıyorum onu.Ben anca ucuz sarhoş olmaya içerim onu keyif için pek içmem genelde.Mesela cin çok daha ucuz limonlu zımbırtılısı da vodka dan daha güzel.Üstelik bir şişeyle aynı derece kafa olabilirsin.Cin iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aynı hisleri ben de tekila için besliyorum ne gereksiz bi içki lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tekila+limon+tuz hayatın anlamı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hiç bişeye benzemiyo be adı var işte tekila tekila tekila teküla tökölö sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 soğuk tekila ve soğuk sprite dene belki seversin tadını.sek içince güzel değil elbet ama limon tuz yeah.hehe o değilde asıl absinth in ismi var tadı madı yok.ama rengi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 absinth de var evde hiç bişeye benzemiyor harbiden tadı bi kere içtim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tekilaya laf etme lan bi daa moralimi bozdun şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 haushddfas alışkanlık olmuştu bizde adeta, her vizeden sonra bu şarabı içiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 rakı ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sarap iyiidir temizdir,guzeli cok guzeldir,ipleme sen onları,ha hala devam edecek olursa,söyle bana hallederizB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar