Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiir - Şarkı Sözü Yarışması

Lexius

Öne çıkan mesajlar

Selamlar efenim uzun süredir bir aksiyonumuz olmadığı için özür dileyerek başlıyorum kelamıma. Bölümler arası bi çalışma yapalım die geçen sene ilk adımlarını görüşmelerini yaptığımız çalışmanın ilk etabı olan şarkı sözü - şiir yarışmasını karalama defteri modları olarak yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Gelelim olayımız nedir. Katılımcılardan istediğimiz şey belirli bi seviye çerçevesinde kalarak istedikleri tarzda yada türde şiir yazmaları. Şarkı sözü - şiir olarak ayrı ayrı yazdım çünkü biri gelip ben çok değişik bi şarkı sözü yazarım diyip istediği bişeyi koyabilir. Yapmak istediği şarkıya ufak bi hikaye ile girip şiirle devam edebilir gibi. O konularda serbestsiniz yeterki şarkı sözü olmasına uygun olduğunu düşünün yeterli.

Katılımlar pm aracılığıyla olacaktır. Bana atabilirsiniz. Oylama ise halk oylaması olup katılımcıların adı söylenmeyecektir. Tek ricamız ise kimin neyi yazdığını belli etmemesi oylamayı daha demokratik bi hale getirmesidir. Kişisel oylara karşı tek çözümümüz bu şuan için.

Ödül olarak düşündüğümüz birşey yok fakat katılıma göre belirlenecek sayıda şarkı sözü müzik bölümüne gönderilerek gene bir yarışma ile bestelenecek ver pati müzik albümüne konulacaktır.Başka bişeyler daha düşünülebilir.

Konuyla ilgili görüşlerinizi buraya yazabilir yada bana pm atarak ulaşabilirsiniz.

Başlangıç tarihi : 29 Haziran 2008- Pazar
Bitiş tarihi : 20 Temmuz 2008 - Pazar

Cıvıtma yada karalama amaçlı mesajlar silinecektir. Ve gerekirse yaptırım uygulanacaktır.

Saygı ve sevgilerimle
Herkese bol şans , iyi eğlenceler , başarılar..
:)
Sosyal ağlarda paylaş

ilginçmiş, gerçekten uğraşılır ise güzel şeyler çıkabilir.

Güzel sanatlar bölümü ile de anlaşılıp belki albüm cover yarışması da düzenlenebilir : )

Çok mu uçtum.

Neyse güzel bir proje gibi benim soracaklarım bu kadardı, tarihleri de eklemişsin, güzel 1 aya yakın bir süre var.

Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

baluu aslında projenin tam kapsamı şu aklımızdaki

karalama defteri * şarkı sözleri
müzik * besteler
görsel sanatlar * cover kapak ve şarkılara göre desenler falan
vizyon * şarkılarla ilgili kısa filmler yada klipler

keşke hepsi gerçekleşse süper bişi çıkarsak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çalınır derken? Buraya koyduğun hiçbir eserin -telif hakkını almadıktan sonra- sahibi benim diyemiyoruz ne yazık ki.

Bu kadar tedirgin olmaya gerek yok aslında. Birazcık ahlak ve insana saygı taşıyan herhangi birisi buradan aldığı yazıları gidip de benim diye başkalarına sunmaz sanırım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
pekaziz said:
Çalınır derken? Buraya koyduğun hiçbir eserin -telif hakkını almadıktan sonra- sahibi benim diyemiyoruz ne yazık ki.

Bu kadar tedirgin olmaya gerek yok aslında. Birazcık ahlak ve insana saygı taşıyan herhangi birisi buradan aldığı yazıları gidip de benim diye başkalarına sunmaz sanırım. :)

elbette cok haklısın ama bu tarz bilgi ve paylaşım hırsızları çok piyasada..

ama patinin halkı eminim ki cok daha mantıklı ve kişilikli insanlar..

- Emeğe ve Emekçiye Saygı -
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...