Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Selamlar efenim uzun süredir bir aksiyonumuz olmadığı için özür dileyerek başlıyorum kelamıma. Bölümler arası bi çalışma yapalım die geçen sene ilk adımlarını görüşmelerini yaptığımız çalışmanın ilk etabı olan şarkı sözü - şiir yarışmasını karalama defteri modları olarak yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Gelelim olayımız nedir. Katılımcılardan istediğimiz şey belirli bi seviye çerçevesinde kalarak istedikleri tarzda yada türde şiir yazmaları. Şarkı sözü - şiir olarak ayrı ayrı yazdım çünkü biri gelip ben çok değişik bi şarkı sözü yazarım diyip istediği bişeyi koyabilir. Yapmak istediği şarkıya ufak bi hikaye ile girip şiirle devam edebilir gibi. O konularda serbestsiniz yeterki şarkı sözü olmasına uygun olduğunu düşünün yeterli. Katılımlar pm aracılığıyla olacaktır. Bana atabilirsiniz. Oylama ise halk oylaması olup katılımcıların adı söylenmeyecektir. Tek ricamız ise kimin neyi yazdığını belli etmemesi oylamayı daha demokratik bi hale getirmesidir. Kişisel oylara karşı tek çözümümüz bu şuan için. Ödül olarak düşündüğümüz birşey yok fakat katılıma göre belirlenecek sayıda şarkı sözü müzik bölümüne gönderilerek gene bir yarışma ile bestelenecek ver pati müzik albümüne konulacaktır.Başka bişeyler daha düşünülebilir. Konuyla ilgili görüşlerinizi buraya yazabilir yada bana pm atarak ulaşabilirsiniz. Başlangıç tarihi : 29 Haziran 2008- Pazar Bitiş tarihi : 20 Temmuz 2008 - Pazar Cıvıtma yada karalama amaçlı mesajlar silinecektir. Ve gerekirse yaptırım uygulanacaktır. Saygı ve sevgilerimle Herkese bol şans , iyi eğlenceler , başarılar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Evet arkadaşlar herkese başarılar, iyi eğlenceler. Bu arada Lex ödül konusunda net birşeyler diyememiş. Sebebi bu işlere daha tepedeki ustaların bakması. Uyumazlar ve taraftara sahip çıkarlarsa güzel şeyler sizleri bekliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ahh tarih koymayı unutmuşum koyayım :) pati albümü kendi içimizde yaptığımız bi çalışma olsun beğenirsek belki net üzerinden dl imkanı veririz insanlara =) yazıyoruz yapıyoruz sonuçta topluca güzel bişi elde edelim diye düşündüğümüz bi proje o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ilginçmiş, gerçekten uğraşılır ise güzel şeyler çıkabilir. Güzel sanatlar bölümü ile de anlaşılıp belki albüm cover yarışması da düzenlenebilir : ) Çok mu uçtum. Neyse güzel bir proje gibi benim soracaklarım bu kadardı, tarihleri de eklemişsin, güzel 1 aya yakın bir süre var. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 O da planlar arasında merak etme. Tutarsa geniş çaplı, belki de patide yapılmış en kapsamlı olaylardan birisi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 baluu aslında projenin tam kapsamı şu aklımızdaki karalama defteri * şarkı sözleri müzik * besteler görsel sanatlar * cover kapak ve şarkılara göre desenler falan vizyon * şarkılarla ilgili kısa filmler yada klipler keşke hepsi gerçekleşse süper bişi çıkarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi eğer bu dört bölüm ile, bu 4 olay gerçekleşir ise, efsane ya.. Çok süper olur. Etkilendim, umarım yeterli katılım ve ilgi oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Lexius'un fikri cok mantikli :) Simdiden herkese basarilar dilerim, umariz guzel birseyler cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bir katılımcı birden çok eserle katılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kesinlikle karalama/cıvıtma amaçlı olmadan, tüm samimiyetimle diyorum ki, yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 maelstrom said: bir katılımcı birden çok eserle katılabiliyor mu? tek eser ne yazıkki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Asteroth said: Kesinlikle karalama/cıvıtma amaçlı olmadan, tüm samimiyetimle diyorum ki, yalan olur. kanka sen yaz msn tayfası yükleniriz oylamada rahat ol sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Şu ana kadarki katılımlar gayet güzeldi, daha iyilerini bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ne zaman oylamaya geçilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 23 temmuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi çok iyi çok güzel de ben misal şiir yazarım kendi çapımda ama işte sorun bunlar şarkı sözü olur mu bilmem. yani şarkı sözü şiirden belli noktalarda ayrılan bişey bence. bu konuyu biraz daha netleştirebilirseniz iyi olur bence. sevgiler saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yazdıklarınızı gönderin arkadaşlar :) şiir olarak ayrı yarıştırız. sonra size tek tek pm atarım. şarkı sözü olarak ta sokalım mı diye :) o zaman koyar onu da yarıştırız. siz içinizi rahat tutun gönderin := sevgilerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 daha çok katılım istiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya ben katılmak istiyorum şarkı sözü olayına ancak ya çalınırsa korkusu taşımaktayım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Çalınır derken? Buraya koyduğun hiçbir eserin -telif hakkını almadıktan sonra- sahibi benim diyemiyoruz ne yazık ki. Bu kadar tedirgin olmaya gerek yok aslında. Birazcık ahlak ve insana saygı taşıyan herhangi birisi buradan aldığı yazıları gidip de benim diye başkalarına sunmaz sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 22 temmuz pazar değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yalnış bakmışım tarihe xD olur öyle şeyler .20 temmuza alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix_Mc_Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 pekaziz said: Çalınır derken? Buraya koyduğun hiçbir eserin -telif hakkını almadıktan sonra- sahibi benim diyemiyoruz ne yazık ki. Bu kadar tedirgin olmaya gerek yok aslında. Birazcık ahlak ve insana saygı taşıyan herhangi birisi buradan aldığı yazıları gidip de benim diye başkalarına sunmaz sanırım. :) elbette cok haklısın ama bu tarz bilgi ve paylaşım hırsızları çok piyasada.. ama patinin halkı eminim ki cok daha mantıklı ve kişilikli insanlar.. - Emeğe ve Emekçiye Saygı - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 peki birisi 20 temmuz 23:30 da yollamışsa şiirini. bunda bi kasıt aramamış, sadece yeni görmüşse yarışmayı. katılabilsin yahu. yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Katılımlar bitmiştir =) teşekkür ederiiiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar