SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fenaymış, Davranışı, yapanı söylemeyeceğim ama gerçekten fenaymış, Baı şeyleri, kişileri aklınızda "bunu yapmaz" şeklinde biçimlendirdiyseniz ve öyle ya da böyle o kişi onu yaptıysa kötü hissediyor bi an insan, ama herşeyi anlatıp hislerinizi onunla paylaşınca rahatlıyosunuz gibi, öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 önyargı kötü bişeydir. evet. o yüzden önyargı gömleklerimizi asalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 önyargı değil, yani olay sigara ile ilgili sadece şunu diyiim, ve kişiyle sigara hakkında uzun uzun konuştuk, öyle böyle bahsettik, aklımda o insan sigaradan hoşlanmayan, işi olmayan biri olarak kalmış, kalmış derken, yani konuştuk, sigara sevmeyen bi insan konuşması yaptı resmen,o insan ilk ve son olarak bi kez sigarayı denemiş az önce, yani beklemezdim, belki son olması için ilk kez denemesi gerekiridi ama, önceki konuşmalarımızla bağdaştıramadım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 başıma geldi evet çok fena bişey. tabi sonra bu olayı yapan kişi hayatının en kötü günlerini geçirdi sgdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 @fede hepimiz daha mutlu bir dünya için elele verelim. sevgi halkaları oluşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 herkesi empati kurmaya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sigarayı amma abartıyosunuz ya kendine zarar veriyor sonuçta o kişi sadece. Yanınızda içmemesi konusunda anlaşırsınız yeter. Sigara içenlere ikinci sınıf insan muamelesi yapanlara kıl olurum ve hayır sigara içmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sigara çok güzel. püfür püfür ohh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dota oynasa belki affedilir ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya hayır, olay içip içmmesi değil, sigara hakkında kötü düşünmeyen bi insan olarak tanısaydım koymazdı, sigara içip içmemei değil olay, ki içmiyor, sadece 1 kez 1 çekimlik denemiş, sevmemiş, nefret etmiş tabi, ama olay o değil olay, kişilerin kafanızdaki profillerinin bi kısmının da olsa yıkılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 herneyse, ben yatayım, it gibi çalıştım yoruldum bugün, karşılıklı konuşup paylaşınca o insanla geçiyor da, ilk anki şok çok fena, Allah vermiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Heh, tüm beklemediğin ve yaptığı sigara olsa keşke. benim başıma neler geldi dostum bir bilsen. En basitinden en samimi arkadaşım kankam, sıra arkadaşım hem de 6 senelik.. Gerçi ben durumu öğrendiğimde üzerinden epey zaman geçmişti. Koymuştu evet. Ama kendisine sorduğumda, üzgün bir hal ile yalan söylemeden bana dosdoğru konuştuğu için, 10 senelik kankamdır, dostumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 asinanyavuz said: @fede hepimiz daha mutlu bir dünya için elele verelim. sevgi halkaları oluşturalım. sarılalım sıkı sıkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 BABANA BILE GUVENME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 forumdan gris öledir. sigara içen herkese küfrederdi eskiden. şimdi bizden çok içiyo. bişeyci seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kız galiba konuştuğun kişi seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kişisele açsaymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 post kasardın di mi negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 slickers said: kız galiba konuştuğun kişi seagle evet hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar