oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 müzik dünyasına uzak kaldım biraz.. rock ağırlıklı albüm tavsiyesi istiyorum yeni çıkanlardan.. oynak şeylerden de olabilir. yeni dediğim de son 4 ay falan işte.. önerileriniz varsa bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 21 soundtrack The hoosiers - the trick to life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ne zaman çıktığı hakkında bir fikrim yok ama benim yeni elime geçti opeth-watershed albümü güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sezen aksu albüm çıkarmış, henüz alıp dinleme fırsatım olmadı ama, sezen aksu ise güzeldir diye düşünüyorum. Edit : pardon ya ilk mesajda rock felan denmiş.. Görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Rush - Snakes and Arrows Live. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sezen aksu'nun albümünü aramaktayım zaten :D diğerlerine bakayım baklım... edit: buldum baklaım. diğerlerini de sırayla indirecem :D he bu arada, 3 doors down, coldplay, demir demirkan yeni albüm çıkarmış.. ilgilenen olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mira-eve dönemem tan tunçağ ve miray kurtuluşun yeni projesi, albüm başarılı olmuşB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar