Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 süper exe halinde konaminin çıkarttığı castlevania ve contraların bi ara olduğu süper bişey buldum. kontraaaaaaaaaa allahsızlar, kontraaaaaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 upload plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oha contra, need! o 3 tane ates eden M miydi neydi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 contra harikadır ya geçende patiden biri attı bana pc kızıp yanana kadar oynuyorum walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 upload, upload, upload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lö hadi upload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 contra froce deilmiydi tam acılımı. böle böbrekli cigerli bölüm vardı en sonunda falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 offf beni duygulandırdınız arkadaşlar. hemen geliyo. http://rapidshare.com/files/125605571/Contra.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 F püskürtüyodu onu hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abiiiiiiiii. offfffffffff. contra lan. hiç bitiremedim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tuşlar a zteş s zıpla d select f enter f1de pause. lan abim gelse de iki kişi oynasam :D aterim hala duruyo, on yıl kadar önce biri kontralı kasedime çökmüştü, bulsam alırım yine eheh sarhoş olunca ateri oynuyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 allah razi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aklıma geldi sabah snow bros ve bu. ikisini de facebook ta app olarak buldum ve iğrençlerdi. offf çok duygusalım. menü müziğini dinledim bi süre. şimdi iki de bir çıkıp sevincimi paylaşmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dönerek ateş etmenin hastasıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bir efsane geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dikkat edin de virüs yemeyin. ZSNES emülatöründe zaten temiz şekilde bulabilirsiniz bu oyunları ve daha fazlasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ve işte oyuna başlamadan önce 30 can şifresiiiiiiiiiii! oyun menüdeyken yukarı yukarı aşşa aşşa sol sağ sol sağ (klavyeye göre yazıyom) A S F ye basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çok ateri(e ile) oyanyınca midem bulanırdı eskiden, yine oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mahallede yokuştan aşağı koşarken ağız tüfek sesi yapıp bir yandan(?) contra theme'i bagırmak hala zaman zaman nostaljik travmalara sebep olmaktadır bünyemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 lanet olsun üç tuşa birden basamayan klavyeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oh yeah linkten çıkan iki contrayı da bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum şu anda. elim yamuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oha hiç bakmadım bu topice. hemen indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Eternalus said: ve işte oyuna başlamadan önce 30 can şifresiiiiiiiiiii! oyun menüdeyken yukarı yukarı aşşa aşşa sol sağ sol sağ (klavyeye göre yazıyom) A S F ye basın yukarıdaki contranın şifresiydi. bu da süper contra nın şifresi, ama hızlı olmanız lazım. oyun menüye gelince bi bikaç kere D ye basın ki hemen atlamasın. sonra 1 playerda bırakın ama. neyse, sonra hızlıca şunu yapın. sağ sol aşşaa yukarı S A F on canla başlarsınız bu sayede. ya esasen save load olayı var da, başta bi alışana kadar şifreli takılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ßende bunun 30 canla ßaşlayan hali + shotgunla ßaşlayan hali tsubasa tank90 mario snowßros captain tsubasa vs... var save sistemi mevcuttur odama net geldiinde upload ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 snow bros pls <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar