silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dreagloth said: silverhoof said: Gider dükkanı yakarım diyon yani Yeni mmo yu çıkartmadan yıkmam. Öyle tabi zaten sonrasında bi kibritte ben çakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 silverhoof said: dreagloth said: silverhoof said: Gider dükkanı yakarım diyon yani Yeni mmo yu çıkartmadan yıkmam. Öyle tabi zaten sonrasında bi kibritte ben çakarım ben flamethrower kapıp gelirim. diablodan da para kazanmasınlar be arkadaşım. WoW'dan öyle para kırdılar ki gözleri doysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyun çok kötü olcak spark/18/sütçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 "blizzard sağacaksa cüzdanım sağolsun!" diyen arkadaşlara.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sagdirmayacaklara ne var ? :) hala nerdesin sam. Guzel olursa hak ediyorsa eglendiriyorsa isime geliyorsa oderim veririm parayi, bunda ne sakinca var ? Blizz boyle bir karar almissa wowda isine gelen kalir gelmeyen birakir.. Uzucuki 2 sene once biraktiydim wow'u.. Kacirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 parayı basanın oyunda güçlenmesinde yanlışlık göremiyorsan sanırım en temel oyun konseptlerinden biri olan oyunun insanı kendi çabası ve becerisi ölçüsünde ödüllendirmesi konseptinin farkında değilsin sanırım. oyun gereksinimleri kısmına yıllık gelir hanesi (minimum ve optimum miktarlarla beraber elbette (:P)) de eklemedikleri sürece gayet sorun var. buriza'yı da 1.99'a bırakırlar belki d3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Her zaman diyorum ki begenirsem hosuma giderse diye, linke dogru yapiyor demedim dil cikardim zaten, d3 de ciksin hak ediyorsa extralari veririm oynarim, hak etmedigini dusunen var ise oynamaz. Bu kadar gunlerdir yazdigim olay. Bu dusuncem yanlissa bir sey diyemiyorum artik cunku bu kabaca ozgur irade demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çıksa da oyansak. gerisi teferruat :P çıkınca bakarıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Abi paralı olmasına bir yere kadar katlanılır oyun eğlendiriyorsa, oda normal mmo mantığı gibi olmalı, çinli mmu su değil. para verdim item aldım, olmaz, olamaz. Server kirasıdır, bakımıdır, domain kirasıdır, veririz bliz fakirinede, item falan ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Beğenmiyorsan oynama Sam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 lol iyiydi. bamya var mesela, beğenmiyorum ve yemiyorum. eleştirsem de tadı değişmiyor çünkü ama çiftçiler de ekmeyi bırakmıyor yiyeni var diye. bilgisayar oyunları daha değişik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bamya yenmez mi çkdşr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nerde eski bamyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 askerde çıkardı da aç kalırdım. zaten her gün genellikle aç kalıoduk. ya yemek olmazdı ya da çamur gibi yemek olurdu. hele bamya çıktımı üff hetrik gibi bişi olurdu, kaçardık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 her ne kadar ucretsiz deselerde battle.net v2 olunca bir seyler donecek gibi. lan secenegi kafadan olmicak, eger multi istiyorsan mecburi oyunu satin almak zorundasin. her ne kadar warez'e karsi onlem olarak gosterselerde yarin obur gun ayda 10$ battle.net derlerse mecbur odeme yapacaksin. adamlar next-gen mmo cikaracaklarsa en buyuk rakibi kendi mmo'su wow olacaktir. wow'u f2p yaparlar masraf cikarir gene kar ederler ama ciddi bir oyuncu kitlesi yeni mmo'ya gecer. zaten wow motoru miladini doldurdu ki yapabilecekleri her seyi yaptilar nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Blizzard iyice saçmalamaya başladı ya. Birileri dur demeli artık şunlara. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 diger firmalar daha iyi diablo clonu daha iyi mmo daha iyi strateji vs yaparlar ise (becerebilirlerse) dur denmis olur ama bu sekilde blizz memnun musteri memnun seklinde gitmesine izin verirse diger firmalar, o zaman yuru ya kulum blizz olacaktir. sonucta uretici firmayi bir baska uretici firma durdurur, buna destekte tuketiciden gelir, yeterki ureticiler bir biri yerine kullanilabilecek kalitede mal uretebilsin, burada sorun var maalesef su anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 archivist niye yok mühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Blizzard oyunlarını o kadar kapsamlı ve detaylı yapıyorlarki arkasından gelen firmaların zihinleri tutuluyor, yeni bişeyler üretemiyor ve ne yaparsa yapsınlar "clone oyun" etiketini alıyorlar. Belki bu alanda en yakın rakibi Bioware diyebiliriz. Onlarında her oyunu genelde övgü toplamıştır. Ayrıca blizz kendi oyunlarının alanında iyice tekel halini almış durumda. Bide bakmışsınız zamanında Netscape'in Microsoft'a açtığı dava gibi bir davada Blizzarda açılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 emin misin dedinden bana da blizzard diğer firmaların yaptıklari oyunların en iyi özelliklerini stabil bir biçimde birleştirip sunan bir firma gibi gelir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Evet kesinlikle. Strateji oyunlarında ilk defa click&drag grup seçimini blizort keşfetmemiştir mesela wc1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Peki bana Starcraft'ın hangi diğer firmaların oyunlarından araklanıpta bize stabil bir şekilde sunulduğunu anlatabilirmisin. Belkide bunu WoW-EQ karşılaştırması yaparak söylüyorsun. Haklıda sayılırsın. Ama diyorumki arkadan gelen firmalara yeni bişeyler üretecek fikir kalmıyor yada biz göremiyoz. Her gelene WoW, Diablo clonu deniyor. Şimdi bi firma çıkıpta ya biz bi oyun yaptık izmometrik görünüşüne aldanmayın diablo ile alakası yok diyecek ve biz yine "Aha bi diablo clonu daha" cevabını verecez. Diablodan önce hangi oyun vardıki biz buna aha şunun kopyası dedik. Tamam çok oyun çıktı 97'den önce ama Blizz bambaşka bi şekilde kendi oyununu yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 aman gene basliyor :) ya ne onemi var kimin neyi alip neyi birlestirdiginden. bir cok firma var ayni seyleri alip birlestirmeye calisan. bazilari basarili bazilari basarisiz. blizzde basarili olanlardan. en iyi birlestiren firma oluversin, hic bir orjinallik sunmayan firma olsun ne olacak sonucta oyunlari guzel.. eq1 den wow yarattilar bence cok daha iyi eq1 den, dune dan warcraft yaptilar gene super oldu, diablodan diablo 2 yaptilar .. hmmm o onlarin zaten :P .. en azindan bu bayrak yarisinda aldiklari bayragi iyi tasiyorlar bu bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Yahu hep warcraft yüzünden çıkıyor bu kıllık :) Güzelim SC,diabloda bu yüzden günah keçisi oluyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar