Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sitesi süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gunun programi : http://eu.blizzard.com/wwi08/streams.xml 15 dk iocinde maain stage de developer talk lar basliyacak, of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 grafikler fena degil evet aslinda orta seviye bir ekran kartiyla oynanabilir galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 wizardofoz said: Grfikler çok abartı değil. Bakalım benim emektar oynatabilecek mi ıoyunu... artik abarti grafik istiyorum blizzard dan, yeter artik herkese ulasma taktiginden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 site çok yavaş ya, izleyemedim bir türlü videoları. başka bi yerden izleme şansım var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gametrailers a duser, veya buyuk sitelere bakin bluesnews.com gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abartı grafik butun atmosferi bozar bence. hiç abartmadı blizz oyunlarında grafigi ama atmosfer acısından, mekanların kalitesi acısından diger oyunların her zaman onunde oldu. su sslerdeki havaya bakın abi, aglamak istiyorum ya. müzikler nasıl olacak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Grafikler süperdi barbarian videosunda. Yani olması gerektiği kadar güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yalvarırım d3 seneye 15 hazirandan sonra çıksın! allaha yalvarıyorum bu konuda! blizz'e de yalvarıyorum! yoksa öss yalan olcak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://eu.blizzard.com/diablo3/media/index.xml#movies buradan stream video izleyebiliyorsunuz. ben fazlasıyla beğendim. çok canlı bi kere. çevreyle etklileşim harika. animasyonlar fazla güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 draedan said: wizardofoz said: Grfikler çok abartı değil. Bakalım benim emektar oynatabilecek mi ıoyunu... artik abarti grafik istiyorum blizzard dan, yeter artik herkese ulasma taktiginden... Oyun kurgusu ve oynanabilirliği benim açımdan her zaman daha ön planda geliyor. Emektarı upgrade ettirme ya da yeni bir birlgisayar alma gibi bir düşüncem dew olmadığı için bence daha alt seviye grafikli ve bol eğlenceli bir hack n slash daha mantıklı. Grafik vs. işlerinden pek anlamam ama şu da var: Diablo gibi dakikada 15 yarratık öldürmen gereken bir oyunda übergrafik çok üst düzey bilgisayarlar gerektirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 neyse ya en azından d3 cıkana kadar arada wotlk contentini temizleriz, sonra sc2 var oho, zaman gecer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi of ya ahsudf ne iyi oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 co op oynancakmis single oyun , super. multiplayer indan haber okuyan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 barbarian'ın animasyonlar cok iyi olmus, digerleri de herelde cok guzeldir de video cok yavas gelemedim daha oralara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Muziklerde falan bi ortadogu temasi var. Cok hosuma gitti. Site mukemmel, acaba karakterlerin yuzlerini falan degistirebilecek miyiz? Yaslanmis emektar barbar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya bu arada oyuniçi videosu benim CPU'yu %100 yapıyor ve takılıyor var mı sizde böyle bişey??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 takilma sebebi load olamamasi. yuksek kalitede bir video ve 1mbit baglantin varsa load olmuyordur. pause yap bekle yuklensin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 developer panel basladi ama ses gelmiyor, sizde nasil ? wow death knight i konusuyorlar, ama ses yok halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ses yok bende de. wwi'ye sonra bakıcam once videoyu bitirmem lazım ikisi aynı anda olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 CPU diyorum, %100 diyorum, kime diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 uğruna pc yi baştan aşağı yeniliyeceğim tek oyun.ohhh be çıkıcak sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 characters açılmıyor sayfada yaf hangi classlar var bi öğrensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar