hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Snake said: amazon çıktığı gün yollayacakmış o yüzden amazondan iyidir. fakat 100 dolarlık ce avrupada 100 euro diye satılırsa almam tabi. Amerika'dan o CE buraya sittin sene gelmez. Millet oyunu bitirir anca CE gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 milletle yarışan bi nerd olmadığım için önemli diil. nick kapmaca da yok zaten. benim için önemli olan ce olması. oyun eline ne kadar erken geçerse geçsin sen level 1 iken yeni zelandada nightmarea geçmiş herifler olcak illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 TR'den niye almıyorsunuz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 türkiyede güvenilir, müşterisine sadık, eline ulaşacak malın sayısını bilen, ce pre-order yapan elle tutulur bi site gösterebilirsen siparişimi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Snake said: türkiyede güvenilir, müşterisine sadık, eline ulaşacak malın sayısını bilen, ce pre-order yapan elle tutulur bi site gösterebilirsen siparişimi veririm. Starcraft 2 CE'yi D&R'dan sipariş etmiştim. Adamlar ellerine gelecek stoğu biliyorlardı, stok dolunca sitedeki ön siparişi kapadılar.Ertesi gün CE elimde idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 öyle bişey olursa hemen siparişimi veririm zaten. amazon oyunu yollamadan parayı çekmiyo o yüzden son dakikaya kadar siparişi iptal etme hakkım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Gidicez çıkacağı gece, giricez sıraya, alıcaz ce mizi çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aynen öle, sonra 30 saat falan uyumadan oynıycaz, ölcez 3 gün sonra kalkcaz, ikinci karaktere gecicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 infernoyu bitirmeden 2. karaktere geçmek falan yok! biz gericiyseg gericiyig arhadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 1 Ocak'ta çıkacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 çıkış tarihinden kaç gün önce kutuların basımına başlanıyo genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Snake said: çıkış tarihinden kaç gün önce kutuların basımına başlanıyo genelde? 1 ay. Büyük parti basılcaksa 1,5 ay. NOT: Bu arada 30 kasım 2011 diablo'nun 15.yıl dönümü. Güzel şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Snake said: nası görünmüyo ya?! http://www.amazon.com/Diablo-III-Collectors-Pc/dp/B0050SZC5U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322074208&sr=8-1 Valla aradim cikmadi. Hani Diablo 3 kulakliklara kadar gezdim goremediydim arada. =) edit : co.uk'e bakmisim ben o zamana kadar TR'den cikmis olurum diye dusunerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 En son çıkan Starcraft 2 'yi inceleyelim. Resmi açıklama: 3 Mayıs 2010; Çıkış Tarihi : 27 Temmuz 2010 ; arada 80 gün gibi bir fark var. Diyelim ki 30 kasım 2011'de diablo'nun 15.yıl dönümünde açıkladılar çıkış tarihini; bu da 21 şubat'a denk geliyor. Yani oyununun çıkış tarihi 30 kasım ve ya aralık içinde açıklanmazsa. Mart- Nisan çıkışı çok daha olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Cuce said: aynen öle, sonra 30 saat falan uyumadan oynıycaz, ölcez 3 gün sonra kalkcaz, ikinci karaktere gecicez. kac tane CE geliyo ve tahmini ne kadar tutar yani siraya girsem o gece kesin bi CE kapabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Wow da sınırlı sayıdaydı, ben orta sıralarda olmama rağmen kalmamıştı, ama bu d3, beklenti çok daha fazla, belki bir kere olsun dinlerler piyasayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tunalı Hilmi DnR da 25 tane CE geldi WoTLK-SC2. Wotlk sırası 800 kişiden fazlaydı sen düşün durumu =) Yine aynı şekilde gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sc2 ce'si almıştım orda heh. 25'ten fazladır herhalde ya, 30. muydum neydi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 fiyati ne kadardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 said: WalMart says February 7, 2012. UberGizmo cites Amazon France with a February 17th release date. amazon.de said: Yesterday, we informed you about Diablo III’s new release date being March 31st 2012. Now we have updated information from the developer, saying they won’t make this new projection either. Diablo III is now scheduled to release within the 2nd quarter of 2012, so we pushed the estimated release date back to June 30th 2012. Sorry for the confusion, thanks for your understanding, we’ll mail to you about the updated release date again soon, will make sure you have it the day it becomes available, yadda yadda …. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 http://media.tumblr.com/tumblr_lkakacAfmC1qev156.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Blizzard çıkış tarihini açıklamadan pre-order nedir ya. Sabredin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 30 kasım ve 13 aralık not edin bu tarihleri. Bu tarihlerde bir şey olmazsa en erken mart-nisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Snake said: Phyx said: amazon turkiyeye getiriyo muydu oyun Snake said: amazondan pre order yaparsanız bi sorun yok, gönderiyolar. az önce live chatte konuştum. ss de aşağıda. direk gümrüğe takılıyor oyun yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 gürmük kanunu harfiyen yerine getirilirse gümrüğe takılma koşulu kargo masrafı hariç 75 euro. 100 dolar da 75 euronun bazen altında duruyo, bazen üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar