Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ayrıca; http://forum.donanimhaber.com/m_35275286/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 22 Ekim 2009; 17:47:27 DH topici. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf 2. Madde 100 dolar olsa bugun paritesiyle 72,9 Euro'ya geliyor CE. Kargo masrafı yok bunun icinde fgfd. Zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://www.gumruk.gov.tr/tr-TR/emevzuat/Kanunlar/G%C3%BCmr%C3%BCkler%20Genel%20M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC/Mevzuat%20ve%20H.%20%C4%B0l%20%20%C5%9Eube%20M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC/4458%20Say%C4%B1l%C4%B1%20G%C3%BCmr%C3%BCk%20Kanunu.doc ctrl-f yapıp euro yazında çıkan ilk yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Kanun Numarası : 4458 Kabul Tarihi : 27/10/1999 Yayımlandığı Resmi Gazete : 4/11/1999 tarihli ve 23866 sayılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 son 6 ay icinde mevzuat 3 kere degisti adfadsf guncel olmayan seylerle gelmeyin bosuna yani bi 150 dediler bi ayda bir limti koyduk dediler bi 100 e geri dusurucez soylentisi cikti son 75 idi gumruk mustesarligindaki zat-i muhterem beyfendiler gece uykularinda gorup bugun birdaha degistirmis bile olabilirler lol, gumruk mevzuatinin zirt port degismesi bile ayri bir rezalet iken son 6 ayda 3 kere degismesi direk skandal allah zeval vermesin hukumetimize ne diyim bole yasayi yapip koyuyosun iste bulut, birileri cekio filan sonra cok takmayin kafayi siyirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 snake trolledi bence adfajklj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ha bide cata icin elli yere mesaj atmsitim, kimse turkiyeye yollamiodu amazon filan yolliyorsa veririm siparisi, isterse 3 ay sonra gelsin annual pass var nede olsa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kabul tarihinin 1999 olması bişi değiştirmiyo. paso edit geçiyo zaten devlet bütün kanunlara. devletin sitesinden anca bunu bulabildim. geçerli olmayan bi yazıyı oraya koycaklarını zannetmiyorum. amazondan ce preorder siparişimi verdim. bizimkiler vergi koysa bile giderim vergimi veririm pakedimi alırım. pek sorun diil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 amazon yolluyor mu oyunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Snake said: geçerli olmayan bi yazıyı oraya koycaklarını zannetmiyorum. welcome to turkey, i'll be your guide. @viktr az bekleyin, 1-2 seneye gumrukteyim, fixlicem bunlari hep sizin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 dediğim gibi amazon buraya yollasın da, gerisi önemli diil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Masquerade said: Snake said: geçerli olmayan bi yazıyı oraya koycaklarını zannetmiyorum. welcome to turkey, i'll be your guide. @viktr az bekleyin, 1-2 seneye gumrukteyim, fixlicem bunlari hep sizin icin. yeni siyasi parti kurup iktidar olmadiysan o is zor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 amazondan pre order yaparsanız bi sorun yok, gönderiyolar. az önce live chatte konuştum. ss de aşağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sanki hintli abim turkey'i falan sallamayıp collector's edition mı düz mü preorder ettim sorusu yaratmış kafasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 valla garantiye almak istiyosanız birisi daha yapsın chat görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ce yollasa bile amazon bizim gumruk gecircek vergileri ustune her turlu abi. ne kiymeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ce almanın başka yolu yok ama. araldan almak için baya şanslı olmak falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 gece satisiyla alirsin rezerveni yapip ya da erkenden siraya girip. takildi mi 100 usd X kdv x vergi + ardiye + ordino bedeli falan derken gg. ha vergisi neyse veririm, zenginim az devlete yedirelim diyorsan al tabi dsafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 çoğu yer rezerve yapmıyo. çoğu yer zaten son güne kadar ellerine ce gelip gelmiyceğini bilmiyo. sırada beklemeyi de ben yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben en iyisi amerikanyada aldırıyım CE yi. kardeşim kodları göndersin bir ara kutuyu getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 "Ürün bedeli 75 eurodan az olan ürünler gümrük vergilerinden muaftır ve gümrüksüz olarak adresinize kadar gelir. Örneğin 70 euroluk bir ürünü satın alıp 20 euro kargo öderseniz, ürüne ödediğiniz tutar 75 euroyu geçmediği için hiçbir gümrük vergisi ödemeden adresinize kadar gelir." şu anda 75 euro 100 dolardan 5-6 lira daha fazla ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aralda ne kadar ce, amazon.com'da ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 e ben swtor u 300 e aldım CE ona ne kadar para girecek =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hay canınasını aşağı yukarı ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar